Stojkovic Napisano 6 Lutego 2018 Napisano 6 Lutego 2018 Oto i efekt końcowy. Wykonałem tez sesję leśną. Pozdrawiam 1 Cytuj
Taki Jeden Napisano 6 Lutego 2018 Napisano 6 Lutego 2018 Model zacny, ale wywal tą piaskownicę, bo psuje cały efekt. Cytuj
bazylms Napisano 6 Lutego 2018 Napisano 6 Lutego 2018 Generalnie mi się podoba. Dwie rzeczy. Tak ciężki pojazd z pewnością głębiej by w błocie siedział no i opony trochę za czyste. Druga rzecz to szpary po obu stronach z przodu przy nadkolach. Nie wiem czy tak powinno być, ale jest to widoczne. Cytuj
makinen Napisano 7 Lutego 2018 Napisano 7 Lutego 2018 Bazylms już napisał o oponach- rzeczywiście błota by się trochę przydało. Grunt na podstawce bardzo mi się podoba (jak w wolnej chwili możesz napisać, co tam jest- herbata?), ale sama „pancerna” obudowa podstawki już mniej. Pojazd wyglada świetnie. Fajnie przytłumione malowanie/brudzenie. Na ostatnim zdjęciu widać trochę błota na przednich kołach, może je jakoś „pomoczyć”? Cytuj
michal0281 Napisano 7 Lutego 2018 Napisano 7 Lutego 2018 Model mi sie podoba, nic wiecej nie dodam, wydaje mi sie, ze Makinen i Bazylms wyczerpali temat. Cytuj
Gerd Napisano 9 Lutego 2018 Napisano 9 Lutego 2018 Bardzo udany. Głosuję za dołożeniem figurki. BRAWO Cytuj
Rack Napisano 9 Lutego 2018 Napisano 9 Lutego 2018 Pojazd podoba mi się, ale jak dla mnie, brakuje zdjęć z dobrym wykadrowaniem pojazdu i trochę zbliżeń. Cytuj
Stojkovic Napisano 11 Lutego 2018 Autor Napisano 11 Lutego 2018 Jedyne jakie mam bez podstawki z ukończonym modelem: Pozdrawiam Cytuj
krzychu83 Napisano 12 Lutego 2018 Napisano 12 Lutego 2018 Bardzo mi się podoba! Nie jestem tylko pewien, czy wczesne wersje jak Twoje były malowane w NATOwskie camo, myślę, że bardziej by tu pasowało malowanie z lat 60tych, z czasów PRL Cytuj
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Napisano 24 Lutego 2018 Widać rękę modelarza. Z przyjemnością oglądam. Życzę kolejnych tak udanych prac. pzdr. Cytuj
chrisbald Napisano 14 Czerwca 2019 Napisano 14 Czerwca 2019 Barwy prawidłowe/byłem dowódcą drużyny rozpoznania skażeń w latach 1989-2007/.Do 2001r. malowane były w kolorze khaki ,od 2001r. woziliśmy sprzęt do remontu i tam były malowane w nowy wzór maskowania.Super robota. Cytuj
JFM Napisano 25 Sierpnia 2019 Napisano 25 Sierpnia 2019 Bardzo ładny model. Chociaż myślę, że łomu nikt by nie pomalował w kamuflażu, a szanujący się technik kompanii nigdy nie dopuściłby do tak daleko posuniętej korozji liny holowniczej. Kierowca-mechanik nie wygrzebałby się z "ancla"... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi