Stojkovic Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Oto i efekt końcowy. Wykonałem tez sesję leśną. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Model zacny, ale wywal tą piaskownicę, bo psuje cały efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Lutego 2018 Share Napisano 6 Lutego 2018 Generalnie mi się podoba. Dwie rzeczy. Tak ciężki pojazd z pewnością głębiej by w błocie siedział no i opony trochę za czyste. Druga rzecz to szpary po obu stronach z przodu przy nadkolach. Nie wiem czy tak powinno być, ale jest to widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Bazylms już napisał o oponach- rzeczywiście błota by się trochę przydało. Grunt na podstawce bardzo mi się podoba (jak w wolnej chwili możesz napisać, co tam jest- herbata?), ale sama „pancerna” obudowa podstawki już mniej. Pojazd wyglada świetnie. Fajnie przytłumione malowanie/brudzenie. Na ostatnim zdjęciu widać trochę błota na przednich kołach, może je jakoś „pomoczyć”? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Lutego 2018 Share Napisano 7 Lutego 2018 Model mi sie podoba, nic wiecej nie dodam, wydaje mi sie, ze Makinen i Bazylms wyczerpali temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 Bardzo udany. Głosuję za dołożeniem figurki. BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 Pojazd podoba mi się, ale jak dla mnie, brakuje zdjęć z dobrym wykadrowaniem pojazdu i trochę zbliżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 11 Lutego 2018 Autor Share Napisano 11 Lutego 2018 Jedyne jakie mam bez podstawki z ukończonym modelem: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 12 Lutego 2018 Share Napisano 12 Lutego 2018 Bardzo mi się podoba! Nie jestem tylko pewien, czy wczesne wersje jak Twoje były malowane w NATOwskie camo, myślę, że bardziej by tu pasowało malowanie z lat 60tych, z czasów PRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Widać rękę modelarza. Z przyjemnością oglądam. Życzę kolejnych tak udanych prac. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrisbald Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Barwy prawidłowe/byłem dowódcą drużyny rozpoznania skażeń w latach 1989-2007/.Do 2001r. malowane były w kolorze khaki ,od 2001r. woziliśmy sprzęt do remontu i tam były malowane w nowy wzór maskowania.Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 25 Sierpnia 2019 Share Napisano 25 Sierpnia 2019 Bardzo ładny model. Chociaż myślę, że łomu nikt by nie pomalował w kamuflażu, a szanujący się technik kompanii nigdy nie dopuściłby do tak daleko posuniętej korozji liny holowniczej. Kierowca-mechanik nie wygrzebałby się z "ancla"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipster Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 A gdzie skala :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2019 To jest oczywiście 1;35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi