Piotr Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Witam Przedstawiam kolejny model jest to Renault Magnum firmy Italeri (pierwszej generacji) Model jest po sporych przeróbkach które przedstawie na fotkach(późniejszych postach). Magnumka jest na rosyjskich blachach, a tam jakie drogi są każdy wie dla tego model jest mocno przykurzony(pigmenty, farby dla plastyków). Podstawka nie jest od tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Z......y I to jest auto po przejechaniu kilkuset kilometrów Albo i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateus_z Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Cudo, jak prawdziwy! A mam z czym porównać, bo mój tata ciągle jeszcze takim jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Fajnie styrana! Zwłaszcza podoba mi się ten zaciek wkoło znaczka (klamki?) na drzwiach kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekj Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Do tej pory traktowałem brudzenie modeli jako fanaberię.Ale w tym wypadku jestem naprawdę pełen podziwu.Zdaję sobie sprawę ile to roboty.Model wygląda jakby przeniesiony z rosyjskich dróg.Zaciek niesamowity ,cała reszta zresztą też.Super ślady po wycieraczkach ze sfatygowanymi piórkami.Można by jeszcze przetrzeć ale trochę tylne światła i tablicę rejestracyjną, ale tylko trochę tak po środku,że niby kierowca zadbał o maszynę na jakimś postoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 Piękny model ci wyszedł,te wszystkie przetarcia,czy brud wyglądają niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 To to ja lubię, to ja rozumiem! Dla mnie mistrzostwo świata. Tak realnego modelu ciężarówki "z drogi" to jeszcze nie widziałem. Dla mnie cudo na kiju! Ps. Jak brudziłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 dawno nie widziałem tak fajnego modelu ciężarówki. Duże Brawa kolego !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 18 Lutego 2018 Autor Share Napisano 18 Lutego 2018 Kolejna porcja fotek Model w trakcie budowy - tył ramy zmienione zostały cylinderki hamulcowe, poduszki powietrzne, mocowanie błotnika i dodane śruby, wszystkie przewody są z drutu miedzianego Bak paliwa zmiana mocowania i dodana imitacja gumy(drut miedziany) Tłumik nowe mocowanie Rama przód Rama zmieniona skrzynka akumulatorowa Panel boczny i przedni(wycięte światła) doklejone nadkola(brak elementów w modelu) są od Scani Deska rozdzielcza i osłony słupków z nowym uchwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 19 Lutego 2018 Share Napisano 19 Lutego 2018 Chciałoby się umieć tak robić modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 19 Lutego 2018 Share Napisano 19 Lutego 2018 Super, brudzenie rewelacyjne. A kabina z tyłu powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Tradycyjne- mistrzowskie wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Genialny, nic dodać, nic ująć, brudzenie rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 20 Lutego 2018 Share Napisano 20 Lutego 2018 Nie mogę się napatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 21 Lutego 2018 Share Napisano 21 Lutego 2018 Przepiękny! Takie właśnie modele ciężarówek chciałbym oglądać! Osobiście nie przepadam za modelami ciężarówek, bo wszytki wyglądają jak zabawki. Ta jest zdecydowanie inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 21 Lutego 2018 Share Napisano 21 Lutego 2018 Naprawdę brud jak prawdziwy - jedynie matowe okna zdradzają, że to plastik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 12 Marca 2018 Autor Share Napisano 12 Marca 2018 Kolejne fotki Wnętrze Rama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 16 Września 2018 Share Napisano 16 Września 2018 Ale masakra, oczywiście pozytywna chyba nawet prawdziwa ciężarówka nie ubrudziła by się tak artystycznie na prawdę klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matheas Napisano 18 Września 2018 Share Napisano 18 Września 2018 Model świetny! Śruby którymi detalowałeś ramę to kupne czy własny produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 26 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2019 Dodałem fotki w pierwszym poście były niewidoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 26 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2019 Śruby są laserowo wycinane(dostępne w sklepach modelarskich) i moje własne odlewy żywiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi