marekw111 Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 To ja pierwszy. Dobry wyszedł. Czarno białe foty w klimacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Es Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Да. Kрасивая машина ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Bardzo łady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 11 słów po polsku , reszta w jakimś azjatyckim języku . Reklama czegoś ? Regulamin przeczytałem. Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Bardzo ładny Jaczek. Pozdrawiam Hubert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekw111 Posted March 31, 2018 Author Share Posted March 31, 2018 Dziękuję za wpisy motywujące do dalszego boju z modelami. Od siebie dodam,że model w sklejaniu rewelacyjny,nie wiem czy nie zrobię jeszcze jednego,w innym oznakowaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIRO Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Bardzo fajnie to wyszło, tylko co zrobiłeś z wydechami? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekw111 Posted March 31, 2018 Author Share Posted March 31, 2018 Bardzo fajnie to wyszło, tylko co zrobiłeś z wydechami? Wydechy? Zamówiłem żywiczne,te oryginalne się nie nadają,Jako jedyny zauważyłeś że ich nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 (edited) Prosiłem cierpliwie o zmianę tytułu wątku i napisanie go w języku polskim . Rozumiem , że lata rusyfikacji i przymusowej nauki języka rosyjskiego zostaje w głowach ale kosmetyczne przestawienie słów nic nie zmienia . W trosce o język naszego " wyzwoliciela " - może się obrazi - poprawiający stary tytuł (myslal ,że chytrze) zostawil także część tytułu która jest w języku angielskim . Może ktoś napisze to po polsku , jakby co można w necie użyć translatora ( wpisać prosze polski , to nasz język ). Regulamin III-7 Dwa słowa ostatnie z tytułu nie są nazwa tego modelu , samolotu - więc patrz regulamin ,podany punkt jak wyżej . Edited March 31, 2018 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferret37 Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Hello, najwyraźniej oprócz Ciebie nikogo to nie rusza. I jeśli chcesz kogoś szkolić z języka polskiego, to zacznij od siebie. Jaczek fajny. Szkoda tylko kafli na spodzie skrzydeł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Ferret nie wcinaj się jak czegoś nie rozumiesz i Cię to nie dotyczy . Nie odpisuj bo mnie nie interesuje Twoje zdanie w tym momencie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekw111 Posted March 31, 2018 Author Share Posted March 31, 2018 Prosiłem cierpliwie o zmianę tytułu wątku i napisanie go w języku polskim .Rozumiem , że lata rusyfikacji i przymusowej nauki języka rosyjskiego zostaje w głowach ale kosmetyczne przestawienie słów nic nie zmienia . W trosce o język naszego " wyzwoliciela " - może się obrazi - poprawiający stary tytuł (myslal ,że chytrze) zostawil także część tytułu która jest w języku angielskim . Może ktoś napisze to po polsku , jakby co można w necie użyć translatora ( wpisać prosze polski , to nasz język ). Regulamin III-7 Dwa słowa ostatnie z tytułu nie są nazwa tego modelu , samolotu - więc patrz regulamin ,podany punkt jak wyżej . Rozumię że te wszystkie uwagi skierowane są pod moim adresem!!!Z wielkim wysiłkiem powstrzymuję się od przykrej odpowiedzi,są Święta,nie wypada. Więc grzecznie cię proszę,znajdź sobie inną piaskownicę do grzebania. Odnośnie zmiany tytułu (nie mam pojęcia kto to zrobił) wielkie dzięki,prezentuje się lepiej. 7. Użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania czystości i poprawności języka polskiego oraz niestosowania slangu utrudniającego zrozumienie wypowiedzi. W wyjątkowych sytuacjach dopuszcza się prowadzenie relacji w obcych językach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted March 31, 2018 Super Moderator Share Posted March 31, 2018 Prosiłem cierpliwie o zmianę tytułu wątku i napisanie go w języku polskim .Rozumiem , że lata rusyfikacji i przymusowej nauki języka rosyjskiego zostaje w głowach ale kosmetyczne przestawienie słów nic nie zmienia . W trosce o język naszego " wyzwoliciela " - może się obrazi - poprawiający stary tytuł (myslal ,że chytrze) zostawil także część tytułu która jest w języku angielskim . Może ktoś napisze to po polsku , jakby co można w necie użyć translatora ( wpisać prosze polski , to nasz język ). Regulamin III-7 Dwa słowa ostatnie z tytułu nie są nazwa tego modelu , samolotu - więc patrz regulamin ,podany punkt jak wyżej . Panie Hello, przeniosłem "Kрасивая машина" (co wg. translatora oznacza "piękna maszyna") na koniec tytułu, ponieważ regulamin nie zabrania po nazwie modelu, skali i producencie, wpisanie określenia lub innego zatytułowania swojego modelu w polskim jak i w innym języku. Punkt III-7 regulaminu brzmi: 7. Użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania czystości i poprawności języka polskiego oraz niestosowania slangu utrudniającego zrozumienie wypowiedzi. W wyjątkowych sytuacjach dopuszcza się prowadzenie relacji w obcych językach. Jeżeli tytuł ten jest wg. Pana niezgodny z regulaminem, to proszę napisać również do setki innych forumowiczów, którzy w tytule swoich galerii napisali coś w innym języku niż polskim o zmianę tutułu na język polski. Ponieważ jak jednemu każe Pan zmienić, to dlaczego innym ma Pan to darować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Bardzo mi się podoba wykonanie i chyba sobie takiego sprawię . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnar11 Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Hello po co ta rusofobia bliżej nam do słowian niż do ameryki , model bardzo udany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekw111 Posted April 1, 2018 Author Share Posted April 1, 2018 Bardzo mi się podoba wykonanie i chyba sobie takiego sprawię . Naprawdę polecam,Zvezda oferuje też ładnie wykonany śilnik do niego,sklejanie tego modelu to czysta przyjemność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi85mig Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Очень красивая машина! Może po następnym Jaczku przyjdzie pora na Pe-2 tego samego producenta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts