marekw111 Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 To ja pierwszy. Dobry wyszedł. Czarno białe foty w klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Es Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Да. Kрасивая машина ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Bardzo łady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 11 słów po polsku , reszta w jakimś azjatyckim języku . Reklama czegoś ? Regulamin przeczytałem. Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Bardzo ładny Jaczek. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw111 Napisano 31 Marca 2018 Autor Share Napisano 31 Marca 2018 Dziękuję za wpisy motywujące do dalszego boju z modelami. Od siebie dodam,że model w sklejaniu rewelacyjny,nie wiem czy nie zrobię jeszcze jednego,w innym oznakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Bardzo fajnie to wyszło, tylko co zrobiłeś z wydechami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw111 Napisano 31 Marca 2018 Autor Share Napisano 31 Marca 2018 Bardzo fajnie to wyszło, tylko co zrobiłeś z wydechami? Wydechy? Zamówiłem żywiczne,te oryginalne się nie nadają,Jako jedyny zauważyłeś że ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 (edytowane) Prosiłem cierpliwie o zmianę tytułu wątku i napisanie go w języku polskim . Rozumiem , że lata rusyfikacji i przymusowej nauki języka rosyjskiego zostaje w głowach ale kosmetyczne przestawienie słów nic nie zmienia . W trosce o język naszego " wyzwoliciela " - może się obrazi - poprawiający stary tytuł (myslal ,że chytrze) zostawil także część tytułu która jest w języku angielskim . Może ktoś napisze to po polsku , jakby co można w necie użyć translatora ( wpisać prosze polski , to nasz język ). Regulamin III-7 Dwa słowa ostatnie z tytułu nie są nazwa tego modelu , samolotu - więc patrz regulamin ,podany punkt jak wyżej . Edytowane 31 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Hello, najwyraźniej oprócz Ciebie nikogo to nie rusza. I jeśli chcesz kogoś szkolić z języka polskiego, to zacznij od siebie. Jaczek fajny. Szkoda tylko kafli na spodzie skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Ferret nie wcinaj się jak czegoś nie rozumiesz i Cię to nie dotyczy . Nie odpisuj bo mnie nie interesuje Twoje zdanie w tym momencie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw111 Napisano 31 Marca 2018 Autor Share Napisano 31 Marca 2018 Prosiłem cierpliwie o zmianę tytułu wątku i napisanie go w języku polskim .Rozumiem , że lata rusyfikacji i przymusowej nauki języka rosyjskiego zostaje w głowach ale kosmetyczne przestawienie słów nic nie zmienia . W trosce o język naszego " wyzwoliciela " - może się obrazi - poprawiający stary tytuł (myslal ,że chytrze) zostawil także część tytułu która jest w języku angielskim . Może ktoś napisze to po polsku , jakby co można w necie użyć translatora ( wpisać prosze polski , to nasz język ). Regulamin III-7 Dwa słowa ostatnie z tytułu nie są nazwa tego modelu , samolotu - więc patrz regulamin ,podany punkt jak wyżej . Rozumię że te wszystkie uwagi skierowane są pod moim adresem!!!Z wielkim wysiłkiem powstrzymuję się od przykrej odpowiedzi,są Święta,nie wypada. Więc grzecznie cię proszę,znajdź sobie inną piaskownicę do grzebania. Odnośnie zmiany tytułu (nie mam pojęcia kto to zrobił) wielkie dzięki,prezentuje się lepiej. 7. Użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania czystości i poprawności języka polskiego oraz niestosowania slangu utrudniającego zrozumienie wypowiedzi. W wyjątkowych sytuacjach dopuszcza się prowadzenie relacji w obcych językach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Marca 2018 Super Moderator Share Napisano 31 Marca 2018 Prosiłem cierpliwie o zmianę tytułu wątku i napisanie go w języku polskim .Rozumiem , że lata rusyfikacji i przymusowej nauki języka rosyjskiego zostaje w głowach ale kosmetyczne przestawienie słów nic nie zmienia . W trosce o język naszego " wyzwoliciela " - może się obrazi - poprawiający stary tytuł (myslal ,że chytrze) zostawil także część tytułu która jest w języku angielskim . Może ktoś napisze to po polsku , jakby co można w necie użyć translatora ( wpisać prosze polski , to nasz język ). Regulamin III-7 Dwa słowa ostatnie z tytułu nie są nazwa tego modelu , samolotu - więc patrz regulamin ,podany punkt jak wyżej . Panie Hello, przeniosłem "Kрасивая машина" (co wg. translatora oznacza "piękna maszyna") na koniec tytułu, ponieważ regulamin nie zabrania po nazwie modelu, skali i producencie, wpisanie określenia lub innego zatytułowania swojego modelu w polskim jak i w innym języku. Punkt III-7 regulaminu brzmi: 7. Użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania czystości i poprawności języka polskiego oraz niestosowania slangu utrudniającego zrozumienie wypowiedzi. W wyjątkowych sytuacjach dopuszcza się prowadzenie relacji w obcych językach. Jeżeli tytuł ten jest wg. Pana niezgodny z regulaminem, to proszę napisać również do setki innych forumowiczów, którzy w tytule swoich galerii napisali coś w innym języku niż polskim o zmianę tutułu na język polski. Ponieważ jak jednemu każe Pan zmienić, to dlaczego innym ma Pan to darować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Bardzo mi się podoba wykonanie i chyba sobie takiego sprawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agnar11 Napisano 1 Kwietnia 2018 Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Hello po co ta rusofobia bliżej nam do słowian niż do ameryki , model bardzo udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw111 Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2018 Bardzo mi się podoba wykonanie i chyba sobie takiego sprawię . Naprawdę polecam,Zvezda oferuje też ładnie wykonany śilnik do niego,sklejanie tego modelu to czysta przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 2 Kwietnia 2018 Share Napisano 2 Kwietnia 2018 Очень красивая машина! Może po następnym Jaczku przyjdzie pora na Pe-2 tego samego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi