bartek33365 Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Ostatnio czasu na modele mało, tak więc aby się nie odzwyczaić zrobiło się taki czołgutek. Całkiem przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 O, mam tego czołgutka w kolejce, fajnie widzieć że tak ładnie wychodzi po sklejeniu Dorzuciłeś do niego jakieś blaszki albo lekki skraczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Dzięki. Prosto z pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Ładny, małe to musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Jeżeli prosto z pudła to muszę powiedzieć, że detale robią doskonałe wrażenie. A jak ze składalnością? Jakieś pięty i golgoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Pięknie wyszedł. Podoba mnie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 10 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Dzięki Wielkościowo tak się przedstawia Składalność jest dobra i nie miałem przy nim problemów. Jedynie trzeba trochę popracować przy bocznych błotnikach, ale to i tak do wyboru bo można zrobić wersje bez nich, dodatkowo gąsienice trzeba trochę skrócić. Oczywiście pomijam fakt szukania po dywanie małych części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Witam, Bardzo fajny, świetnie zmalowany! Masz może zdjęcia jak wyglądał przed malowaniem? Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 10 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Dzięki. Niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Bardzo fajnie wyszedł. Super siadły kalki, a w paru miejscach mógł być problem (przejście błotnika w burtę, gwiazda na wieży). Narzędzia i km-y to jakaś gotowa farba czy własna mieszanka? Mi przy różnych kombinacjach czarnego, szarego i gunmetalu taka fajna oksyda (jak na radomskim AKMS!) nie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 wygląda jak 35. Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 10 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Dzięki. W kalkach na burtach sprawę ułatwia podzielona gwiazda na pół. Przy wieży trzeba się troszkę pogimnastykować aby było równo. Narzędzia są pomalowane gunmetalem i lekko zwashowane. Kmy najpierw pomalowane na czarno potem lekka przecierka gunmetalem i wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Bardzo ładny karaluch, dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 To jest naprawde rewelacyjny modelik, wielkie brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 12 Kwietnia 2018 Share Napisano 12 Kwietnia 2018 Ten model jest taki ..hmm.. sympatyczny Bardzo się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Betinho Napisano 13 Kwietnia 2018 Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Dzięki.W kalkach na burtach sprawę ułatwia podzielona gwiazda na pół. Przy wieży trzeba się troszkę pogimnastykować aby było równo. Narzędzia są pomalowane gunmetalem i lekko zwashowane. Kmy najpierw pomalowane na czarno potem lekka przecierka gunmetalem i wash. Możesz proszę zdradzić jak to gimnastykowanie wygląda? Przy tak wypukłych elementach mam zawsze problem jak kalkę położyć, by była równo... ostatnio borykałem się z gwiazdą na Cromwellu i poległem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Dzięki. Całe gimnastykowanie dotyczy właśnie tego wypustu. Na początku staram się dobrze wszystko wycentrować. Później delikatnie pędzelkuję. Zdarza sie, że kalkomania pęknie, ale tym nie przejmuje bo to się zamaluje. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi