Andrzej Godlewski Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 Trochę pracy było ale myślę że już czas zakończyć i brać się za inne tematy . Ale do rzeczy kilka zdjęć z terenu , różnie wyszły ale myślę że da się tą relację obejrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 Czy dobrze mi się wydawało, że widziałem w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 5 Lipca 2018 Autor Share Napisano 5 Lipca 2018 Tak była w Krakowie przy kolejce wąskotorowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 Świetna praca. Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Lipca 2018 Share Napisano 6 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 6 Lipca 2018 Share Napisano 6 Lipca 2018 Otworzyłem pierwsze zdjęcie na telefonie i myślałem, że to zdjęcie. Dopiero krzywy łańcuch na drugim uświadomił mnie, że to model Super. Bardzo fajny weathering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Lipca 2018 Share Napisano 7 Lipca 2018 Fantastyczne !!!!! Wygląda jak żywe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lipca 2018 Share Napisano 7 Lipca 2018 Piękna diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 8 Lipca 2018 Autor Share Napisano 8 Lipca 2018 Łańcuch niestety się zerwał razem z osią i wygląda teraz tak jak awaria przy zsypie Dziękuję też wszystkim za miłe słowa otuchy ,zapewne na tym się nie skończy ,czekają nieco większe wyzwania nie koniecznie w realiach PRL-u ,choć i tu mam parę pomysłów które chciałbym zrealizować . Między innymi coś w stylu tej dioramy tylko nieco większe . GLS-ka już jest z kolebami teraz trzeba dorobić sprzęt aby te koleby załadował bo operatorzy już jadą na plac budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 15 Lipca 2018 Share Napisano 15 Lipca 2018 Fajna praca. Przywołują mi młode lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Lipca 2018 Share Napisano 15 Lipca 2018 mój syn nie mógł uwierzyć, że to model !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 16 Lipca 2018 Share Napisano 16 Lipca 2018 Piękny wykonanie, super realizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 16 Lipca 2018 Share Napisano 16 Lipca 2018 Przepiękne! Chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Lipca 2018 Share Napisano 16 Lipca 2018 chciałem pogratulować zdjęcia okładkowego. Jest naprawdę genialne, i ilekroć wchodzę na Forum bardzo cieszy moje oczy ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 17 Lipca 2018 Share Napisano 17 Lipca 2018 Wspaniała robota. Niesamowity klimat, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 17 Lipca 2018 Autor Share Napisano 17 Lipca 2018 Dziękuję za komentarze , no i teraz dopiero zobaczyłem że jest na okładce . Też się ucieszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Piękna praca no i nareszcie 'Fajrant' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi