Adams M1A1 Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 Otrzymałem smutną wiadomość że przedwczoraj zmarł Marek Ciesielski ojciec naszego forumowego kolegi Bartosza Ciesielskiego (głównie Humvee), długoletni zapalony modelarz (broń pancerna 1/35), miałem okazję Go poznać był miłym,sympatycznym i wesołym człowiekiem, pozytywnie zakręconym w naszej wspólnej pasji , będzie nam Go bardzo brakować. Wyrazy współczucia dla Ciebie Bartku . Pozdrawiam Adam Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 (edytowane) Adamie bardzo dziękuję Szeryf zostanie na zawsze w naszej pamięci Edytowane 11 Października 2018 przez Gość Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 Solo dziękuję bardzo Cytuj
Slawek_26869 Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 Bartku, nie miałem przyjemności poznania Twojego Taty, ale każda strata bliskiej osoby jest bolesna Przyjmij proszę moje wyrazy współczucia. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 11 Października 2018 Super Moderator Napisano 11 Października 2018 Moje kondolencje Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 11 Października 2018 Super Moderator Napisano 11 Października 2018 [*] Cytuj
Bengal Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 To smutne jak odchodzi bliska osoba, moje kondolencje, RIP [*] Cytuj
piotrkur Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 I ja dołączam się do kondolencji..Pocieszam się tym,że jesteś teraz w innym-lepszym świecie,popijasz "rudą" i robisz to co lubiłeś robić..kleisz modele.."Tatusiu Kurczaczka".. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 11 Października 2018 Napisano 11 Października 2018 Nie miałem okazji poznać Twojego taty, jednak przyłączam się do kondolecji. Przyjmij proszę moje wyrazy współczucia. Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Października 2018 Napisano 12 Października 2018 Bardzo dziękuję za słowa wsparcia wszystkim kolegom modelarzą tym którzy znali ,,Szeryfa,, i tym którym nie było dane go poznać. Piotr Kur też tak myślę buduje kolejne działa Cytuj
jarek38 Napisano 12 Października 2018 Napisano 12 Października 2018 Koledzy z SSM Hercules III Poznań, za moim pośrednictwem, składają wyrazy współczucia dla całej Waszej rodziny z powodu śmierci męża, ojca, naszego kolegi, Marka, współzałożyciela naszego stowarzyszenia, oddanego kolegi. Dopóki pozostaniesz w naszej pamięci, dopóty będziesz wśród nas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi