Adams M1A1 Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Otrzymałem smutną wiadomość że przedwczoraj zmarł Marek Ciesielski ojciec naszego forumowego kolegi Bartosza Ciesielskiego (głównie Humvee), długoletni zapalony modelarz (broń pancerna 1/35), miałem okazję Go poznać był miłym,sympatycznym i wesołym człowiekiem, pozytywnie zakręconym w naszej wspólnej pasji , będzie nam Go bardzo brakować. Wyrazy współczucia dla Ciebie Bartku . Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 (edytowane) Adamie bardzo dziękuję Szeryf zostanie na zawsze w naszej pamięci Edytowane 11 Października 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Szczere wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Solo dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Bartku, nie miałem przyjemności poznania Twojego Taty, ale każda strata bliskiej osoby jest bolesna Przyjmij proszę moje wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Października 2018 Super Moderator Share Napisano 11 Października 2018 Moje kondolencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Października 2018 Super Moderator Share Napisano 11 Października 2018 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 To smutne jak odchodzi bliska osoba, moje kondolencje, RIP [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 I ja dołączam się do kondolencji..Pocieszam się tym,że jesteś teraz w innym-lepszym świecie,popijasz "rudą" i robisz to co lubiłeś robić..kleisz modele.."Tatusiu Kurczaczka".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 11 Października 2018 Share Napisano 11 Października 2018 Nie miałem okazji poznać Twojego taty, jednak przyłączam się do kondolecji. Przyjmij proszę moje wyrazy współczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Bardzo dziękuję za słowa wsparcia wszystkim kolegom modelarzą tym którzy znali ,,Szeryfa,, i tym którym nie było dane go poznać. Piotr Kur też tak myślę buduje kolejne działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Koledzy z SSM Hercules III Poznań, za moim pośrednictwem, składają wyrazy współczucia dla całej Waszej rodziny z powodu śmierci męża, ojca, naszego kolegi, Marka, współzałożyciela naszego stowarzyszenia, oddanego kolegi. Dopóki pozostaniesz w naszej pamięci, dopóty będziesz wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi