makinen Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Galeria. Kolega napisał, że wygląda jakby przeszedł 3/4 II Wojny Światowej. Nie jest jednak poobijany, tylko brudny. Jak widać przeróbki, dopancerzenia, IBIS Tek, Rhino dodają uroku. Mnie się coraz bardziej podobają takie małe monstra. Finalnie jestem zadowolony, również z faktu, że było to chyba pierwszy model bez nieciekawych niespodzianek podczas budowy. Była chwila przerwy, które M1114 i mnie chyba wyszła na dobre. Warsztat viewtopic.php?f=87&t=61198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Fajny ale ... ... mało zbliżeń :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Października 2018 Autor Share Napisano 12 Października 2018 Telefonem bez namiotu cieniowego, to i zbliżeń nie ma. Co być chciał zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Telefonem bez namiotu cieniowego, to i zbliżeń nie ma. Co być chciał zobaczyć?Wszystko ;-)Ja tyż często robię fonem, później można coś wykadrować itp A tu aż się prosi o zbliżenia na detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Podoba się. Proponuję drugie zdjęcie od dołu na fotkę admina. Mało takich tematów na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Świetna praca, wpada w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Świetny. Podoba mi się jak go styrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 24 Października 2018 Share Napisano 24 Października 2018 Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 27 Października 2018 Share Napisano 27 Października 2018 Fajna, przezroczysta tarcza na wieżyczce strzelca, skąd masz taką? Chyba już ją gdzieś widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 27 Października 2018 Share Napisano 27 Października 2018 Grafulacje, bardzo fajnie ubrudzony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Października 2018 Autor Share Napisano 28 Października 2018 Fajna, przezroczysta tarcza na wieżyczce strzelca, skąd masz taką? Chyba już ją gdzieś widziałem Do nabycia w Martoli autorstwa Tomka K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 30 Października 2018 Share Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Fajna, przezroczysta tarcza na wieżyczce strzelca, skąd masz taką? Chyba już ją gdzieś widziałem Do nabycia w Martoli autorstwa Tomka K Wiem Piotrku. Ja jestem posiadaczem pierwszych dwóch, które wykonał Tomek ;), pamiętasz? Edytowane 30 Października 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Października 2018 Share Napisano 30 Października 2018 Fajny jakby dopiero co wrócił z patrolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Października 2018 Autor Share Napisano 30 Października 2018 Fajny jakby dopiero co wrócił z patrolu. Ale kto...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 30 Października 2018 Share Napisano 30 Października 2018 Fajny jakby dopiero co wrócił z patrolu. Ale kto...? Humvee, a kto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Października 2018 Autor Share Napisano 30 Października 2018 Fajny jakby dopiero co wrócił z patrolu. Ale kto...? Humvee, a kto . Grzesiek wrzucił zdjęcie Strykera, ale już edytował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 31 Października 2018 Share Napisano 31 Października 2018 No Twój model miałem ba myśli. Widać, że pisanie na pałe skrótami myślowymi z telefonu nie idzie mi najlepiej. Powinienem chyba wrócić do biernej obserwacji forum. Ps. Fajnie że przeszedles na ciemna strone mocy brudzenia modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi