bazylms Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Komenty zostawię na galeryję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 1 Marca 2019 Autor Share Napisano 1 Marca 2019 3 minuty temu, bazylms napisał: Komenty zostawię na galeryję. Spoko, tylko żeby nie było już wtedy za późno z zmiany Dodam jeszcze parę detali, ale to już będzie widać w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Te spienienia przy skałach odpuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 1 Marca 2019 Autor Share Napisano 1 Marca 2019 Nie odpuszczam, zrobię je i dam jeszcze jedną warstwę lakieru. Tak się zastanawiam czy przy Fusiaku też dać lekką pianę, ale taka naprawdę lekką, delikatną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Fajnie jest. Trochę piany musisz dać w kilwater i przy samym kadłubie. Holowniki powinny się bardziej pienić, w końcu manewrować takim klocem to nie w kij dmuchał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 1 Marca 2019 Autor Share Napisano 1 Marca 2019 O holownikach tak właśnie myślałem, ale jeszcze poszukam jakichś zdjęć i filmów z holowania. Muszę jeszcze znaleźć jakieś fotki, jak zachowuje się wodą przy odbojach od nabrzeża, by zrobić to dobrze pzy górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Dobra Panowie, w końcu mogę oficjalnie powiedzieć, że koniec! No prawie, bo jeszcze muszę wydrukować tabliczki i może dorobić opony na holownikach, ale nie wiem czy z tymi oponami mi się uda. Postaram się w ciągu tygodnia wstawić galerię, tak więc jeśli ktoś ma coś do powiedzenia i uważa że można jeszcze coś dodać/zmienić w miarę możliwości, to proszę śmiało pisać Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Kwietnia 2019 Share Napisano 2 Kwietnia 2019 Już wstaję do oklasków na stojąco ale poczekam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 2 Kwietnia 2019 Share Napisano 2 Kwietnia 2019 Dawno nie widziałem tak interesującego projektu w 1/700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Kwietnia 2019 Share Napisano 2 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 zajefanie to wyszło, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 Ten kajak przy skałach wygląda bosko, wkoncu jakiś okręt będzie na fotce tygodnia hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 Kiedy galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2019 W weekend postaram się zrobić te opony na holownikach. Na razie nie mam na nie pomysłu, z czego i jak wykonać, ale myślę że do końca przyszłego tygodnia będzie galeria. Postaram się ogarnąć jakiś aparat, bo przydałoby się zrobić dobre fotki, ale to zobaczymy jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 44 minuty temu, chudyhunter napisał: nie mam na nie pomysłu, z czego i jak wykonać Spróbuj z wenflonu plasterki wyciąć. Będziesz miał równe krążki. Zapytaj w aptece lub sklepie medycznym. Jak nie bedzie to mogę Ci załatwić kilka różnych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 Izolacje z kabla odpowiedniej grubosci potnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 3 Kwietnia 2019 Share Napisano 3 Kwietnia 2019 Mozesz tez na szaro czarno gumowo premalowac kilka kol ratònkowych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2019 Dzięki. Zobaczę najpierw izolacje, bo mam trochę przewodów, a jak nie to może faktycznie te wenflony. Koła ratunkowe odpadają, są za cienkie, już jakiś czas temu sprawdzałem, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi