radoslaw6363 Napisano 3 Listopada 2019 Share Napisano 3 Listopada 2019 https://www.britmodeller.com/forums/index.php?%2Ftopic%2F235062940-potez-25-a2b2-hispano-and-lorraine-172%2F&fbclid=IwAR0_CVSlrbxbt5yLsa_QmKpXjib8oQ_8Fw5lgijuhVCG841etepaeDfOFAo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Listopada 2019 Share Napisano 3 Listopada 2019 Mniamuśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Miał być ogłoszony w Telford, ale coś poszło nie tak i informacja pojawiła się w internecie już dzisiaj: W przyszłym roku Airfix wydaje nowego Vulcana B.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Godzinę temu, Matys napisał: W przyszłym roku Airfix wydaje nowego Vulcana B.2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 No co Miraż za heheszki? Do Vulcana już się dawno przyznawałem. Poza tym i tak pewnie będę w kolejce po niego za Tobą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 21 godzin temu, WujekAlice napisał: No co Miraż za heheszki? Do Vulcana już się dawno przyznawałem. Poza tym i tak pewnie będę w kolejce po niego za Tobą .. A wiesz co pasuje do Vulcana ? Valiant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 Victor też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 I tym sposobem masz już TRZY "rury" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 Nie - pozostanę przy Vulcanie. A co do rur mam kilka na oku - Tunnan, Quargan i ew. Vatour. poza tym nie mówię nie Piratowi. Tylko że i tak u mnie na liście priorytetów jest raczej nowy Stukas z Airfixa, oba Whitleye i Shackletony też z Airfixa, nie mówiąc o P24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 (edytowane) Edytowane 9 Listopada 2019 przez Matys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 (edytowane) November 2020? Za rok? Eeeee... Z poślizgiem na II kwartał 2021. Po co robić fanom smaka i kazać czekać rok? Edytowane 9 Listopada 2019 przez WujekAlice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 A ja to się pytam gdzie Buccaneer S2B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Listopada 2019 Share Napisano 12 Listopada 2019 (edytowane) Bedzie i B i A i S.50 Airfix raczej pojedzie po całóści... A potem nowy w 4osiem chyba, że Tanmodel będzie szybszy EDIT: Na zakąskę fajna grafika Buccaneera S.50 SAAF Edytowane 12 Listopada 2019 przez mirage3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 12 Listopada 2019 Share Napisano 12 Listopada 2019 Z jednej strony S50 niby też interesujący, ale z drugiej strony to ja i tak chcę chyba tylko S2B z Operacji Granby. Jakoś goła baba na nosie mnie przekonuje nawet bardziej niż względnie egzotyczne oznaczenia SAAF. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 13 Listopada 2019 Share Napisano 13 Listopada 2019 15 godzin temu, Matys napisał: ... ja i tak chcę chyba tylko S2B z Operacji Granby. Oj tak - w parze z Tornado z Pavewaye'ami pod kadłubem będzie wyglądać kozacko ! Cos tam na Britmodellerze bąkają od czasu do czasu, ale faktycznie Airfix na razie milczy w tej sprawie jak zaklęty. Pozostaje mieć tylko nadzieje, ze tak jak z Phantoma FG.1 zrobili FGR.2 tak samo będzie i z Bucciem. Puki co to w polskich sklepach jeszcze nie ma wersji morskiej choć na wyspach już wysyp sklejonych i gotowych modeli ! SKANDAL ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Listopada 2019 Share Napisano 13 Listopada 2019 Tornado i Jaguara z Operacji Granby z gołymi babami na nosie już mam - jeszcze Buccaneer S2B i Victor K.2, ale z Victorem to się nie mogę przekonać do rozmiaru jaki by zajmował. A Airfix faktycznie tnie w pręta, długo te modele przychodzą do Polski. Na MiGa-17 też jeszcze poczekamy, mam nadzieję, że będzie do świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 13 Listopada 2019 Share Napisano 13 Listopada 2019 25 minut temu, Matys napisał: Tornado i Jaguara z Operacji Granby z gołymi babami na nosie już mam - jeszcze Buccaneer S2B i Victor K.2, ale z Victorem to się nie mogę przekonać do rozmiaru jaki by zajmował. Dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 13 Listopada 2019 Share Napisano 13 Listopada 2019 17 godzin temu, Matys napisał: ....z Operacji Granby... W ogóle to polecam (jeśli jeszcze nie znasz) kopalnie fotek i ogólnie wiedzy z zakresu Pustynnej Burzy i samolotów koalicji w nią zaangażowanych: https://dstorm.eu/pages/en/gb/gb.html Dla mnie odkrycie roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Listopada 2019 Share Napisano 13 Listopada 2019 Stronę jak najbardziej znam, korzystałem wiele razy przy budowie właśnie Tornado, Jaguara, A-10A, a ostatnio Intrudera. Najbardziej cenie za spis loadoutów. A rozmiar Victora nadal trochę mnie jednak powstrzymuje przed zakupem modelu, chociaż byłby kolejny samolot z gołą babą na nosie. I to chyba mój ulubiony bombowiec strategiczny jeśli chodzi o kwestie estetyczne, chociaż i tak jakbym budował to tankowca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Listopada 2019 Autor Share Napisano 18 Listopada 2019 In box F-14A Academy. Zaskakująco dobrze wygląda ten model, choć opcji nie ma zbyt wiele (brak mechanizacji skrzydła). Jeśli cena będzie tak w okolicach 100 zł to może być fajna alternatywa wobec FM i GWH. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) Bardzo fajny ! Sporo elementów z wersji D wiec tylko patrzeć jak wydadzą Przynajmniej nie zapomnieli o LANTIRNie jak te ciołki z GWH .... Edytowane 19 Listopada 2019 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Listopada 2019 Autor Share Napisano 19 Listopada 2019 Tam są chyba wszystkie elementy do wersji D, choć nie jestem pewien co do beaver taila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 3 minuty temu, Solo napisał: Tam są chyba wszystkie elementy do wersji D, choć nie jestem pewien co do beaver taila. Pewnie tez. Uzbrojenie tez widzę i pylony do bomb. Super Mam nadzieje, ze z D nie będą zwlekać długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Malowania z ibegowskiego P.24G: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 Ma być w styczniu, podobnie jak rebox AH-64D w malowaniu JSDGF. Pomału już chyba pora na wątek 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi