Solo Napisano 17 Października 2018 Share Napisano 17 Października 2018 Czas zacząć wątek na 2019 rok. Tym razem Zvezda planuje nowego Su-57: https://www.scalemates.com/kits/1172396-zvezda-sukhoi-su-57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 17 Października 2018 Share Napisano 17 Października 2018 Czas zacząć wątek na 2019 rok.Tym razem Zvezda planuje nowego Su-57: https://www.scalemates.com/kits/1172396-zvezda-sukhoi-su-57 W 48 by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Października 2018 Share Napisano 18 Października 2018 Przebijam! również Zvezda Su-30SM I to jest news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 18 Października 2018 Share Napisano 18 Października 2018 Su-30SM to jest coś na co czekam już bardzo długo. Marzy mi się zrobienie MKI albo MKM a od SM już do nich bardzo niedaleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Października 2018 Autor Share Napisano 18 Października 2018 Niezłe bydlę się szykuje w przyszłym roku od Modelsvita: https://www.scalemates.com/kits/1172732-modelsvit-antonov-an-225-cossack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 18 Października 2018 Share Napisano 18 Października 2018 (edytowane) Do Solo "Fajnie" ze do tych dwóch modeli jak również do Mriyi z Revella co ja ma wypuścić "są" inbox. Pozdro Edytowane 19 Października 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Października 2018 Autor Share Napisano 19 Października 2018 Mogę prosić o linki do tych inboxów? Su-57 to zupełnie new tool, nie mylić ze starym modelem Zvezdy. An-225 Revella jest, ale w 144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Mogę prosić o linki do tych inboxów?Su-57 to zupełnie new tool, nie mylić ze starym modelem Zvezdy. An-225 Revella jest, ale w 144. Dokładnie tak jak napisał Solo. Su-30SM - będzie bazował na Su-27UB- new tool - który jeszcze w tym roku będzie w sklepach. Su-57 też new tool i nawet rendery są daleko w d... Mirja jeszcze dalej od d... Swoją drogą to będzie prawdziwy monster za monstrualne pieniądze. Prawie 123 cm rozpiętości. "Mają rozmach sk...y" jakby powiedział Siara Siarzewski. Stara modelarska zasada "trzy razy przymierz, raz przyklej" przydaje się też przy pisaniu postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Przeciez modelsvit już takie modele robił. Od tego zresztą zaczał. Ale jest z laminatu z częściami plastikowymi a nie wtrysk w całości. https://www.cybermodeler.com/hobby/kits/ms/kit_ms_7201.shtml No i cena to będzie 2K PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Przeciez modelsvit już takie modele robił. Od tego zresztą zaczał. Ale jest z laminatu z częściami plastikowymi a nie wtrysk w całości.https://www.cybermodeler.com/hobby/kits/ms/kit_ms_7201.shtml No i cena to będzie 2K PLN Oczywiście, że wiem iż Modelsvit zrobił model An-124 ale Mirja jest jeszcze większa i o ile wydawało mi się, że Rusłan ociera się o absurd, to skoro zapytali na Fb, czy są chętni na Mirję i uzyskali potwierdzenie, że tak... to zmieniłem zdanie. Niemniej zadraszczam tym którzy mają na niego miejsce w ... garażu(?) i pokaźnego portfela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 19 Października 2018 Share Napisano 19 Października 2018 Modelsvit na FB zapytał o zdanie po czym w następnym poście poinformował, że Mrija jest w opracowaniu i będzie gotowa w 2019r. Trudno było się domyślić skoro pokazali wczesny render... Takie nabijanie engagementu na FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 31 Grudnia 2018 Share Napisano 31 Grudnia 2018 Zvezda 2019. Su-57 - 7319 Su-30SM - 7314 Pe-2 - 7314 Mig-17 - 7318 ,. przepak Dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2019 Czy świat naprawdę potrzebuje kolejnego zasmarkanego meserszmita? https://www.scalemates.com/kits/1188999-tamiya-60790-bf-109g-6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Tu nie chodzi o Me 109G, bardziej o to, że to Tamiya. Trzeba mieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 1 Stycznia 2019 Share Napisano 1 Stycznia 2019 Jeśli będzie fajnie zrobiony to TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 Mała niespodzianka od Hobby2000.Wypraski hasegawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 Ciekawa sprawa, a jak wypada model Hasy w porównaniu z wypraskami Italeri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 Godzinę temu, filipsg napisał: a jak wypada model Hasy w porównaniu z wypraskami Italeri? Nie wiem kto kogo przepakowywał ale wyglądają tak samo. Ale łapy sobie uciąć nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 Hasegawy nie miałem to nie mam porównania.Italerkę zrobiłem i nie było źle.Tomek model Italeri sprzedaje Tamiya.Nawet malowania są te same.Hasegawa jest trochę inna.Jeden zamówiłem to zrobię sobie porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 16 minut temu, Xmen napisał: Hasegawy nie miałem has 00992 - dual combo i has AP02.- oba już nie osiągalne. Wypraski bardzo podobne do Italerki ale jak wyżej wspomniałem łapki sobie nie dam uciąć Chyba różnica jest w osłonie silnika. Hasa daje to jako oddzielny element Co do Italerki to złożyłem 202 i mam prawie gotowe 205. Przyznaję rację, oba są składliwe I jak dla mnie to najpiękniejsze drugowojenne myśliwce włoskie. Może też się skuszę, jako dodatek do mojego "Krogulca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 Wrzuć do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 30 minut temu, abtb napisał: .... Co do Italerki to złożyłem 202 i mam prawie gotowe 205. Przyznaję rację, oba są składliwe I jak dla mnie to najpiękniejsze drugowojenne myśliwce włoskie. Włosi mają jakieś ciągoty do długich „przodów” - tu 202, późniejsze długomaskowe ferrari itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 11 minut temu, Thalgonis napisał: Włosi mają jakieś ciągoty do długich „przodów” - tu 202, późniejsze długomaskowe ferrari itd. MC 202 to jeszcze nic Re 2005 to jest dopiero długa "morda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Stycznia 2019 Share Napisano 3 Stycznia 2019 47 minut temu, Xmen napisał: Wrzuć do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi