Pilut Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 Był plan dłubać w weekend, ale stanęło na planowaniu... Aktualnie Krakowiak tak się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Czerwca 2019 Share Napisano 23 Czerwca 2019 No I sympatycznie, odwazniej troche z tymi zaciekiami. No I powyzej linii pokladu tez go troche zeszmac bo sterylny jest. Galareta jakas bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilut Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 Tak nieśmiało z zaciekami bo to pierwszy raz, ale faktycznie górę trochę trzeba będzie dobrudzić. Co do galarety to plan jakiś jest. Jak coś wykombinuję to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 U mnie również pany odpalił pistolet z podkładem. No i nawet podstawka zaczyna przypominać wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 "I want to fly like an tomcat, to the sea Fly like an tomcat Let my spirit carry me I want to fly (oh, yeah)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 Coponiektórzy to majOM już bliżej jak dalej Słusznie Panowie pora kończyć ten cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 To chyba z pięć statków na jesień będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 Dokładnie czas kończyć bo jak na takiego małego smarka to trochę robota się przeciąga. Złoty myślę że oddane zostaną przed jesienią, a przynajmniej mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Już widać prawie koniec Jeszcze olinowanie poprawić kilka miejsc i na podstawkę, wtedy dodać waty z dwie warstwy glassa i będzie można oglosic koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 "I padła plugawa owca i zakryła się racicami.. - Ty nie jesteś zwykła sheep cesarza. Ty jesteś STARsheep! " Bartosz, jest miodzio i petarda!!! A na te bomby masz kwity że były białe? Nawet jeśli tak to zgaś je trochę. Wyglądają nieco zbyt kontrastowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Dobra robota !! zrób trochę zbliżeń i w sensie zrób je aparatem może, a nie pralką jak te tutaj Nie ma sensu maskowa ćwłasnych osiągnięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Świetna robota Bartoszu! Musisz przerzucić się na 700ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Bomby nie są białe ale czyste (nie zdążyły się jeszcze zabrudzić ) . Na koniec zrobię foty aparatem to się będziecie mogli wyzywać do bólu, teraz nie będę rozkładał majdanu z obawy że zaraz coś uszkodze. Antenę już musiałem ponownie doklejać Mariusz przeszło mi to przez myśl, ale ta mała kupa poza zdjęciami jest praktycznie niewidoczna. Okręt ma być ozdobą domu, a nie jednym z bibelotów na regale. No ale napewno jeszcze w przyszłych projektach grupowych 700 tke popełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Czy kolejny projekt grupowy będzie dotyczył małych czy dużych kup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 40 minut temu, Bartosz.B napisał: ta mała kupa poza zdjęciami jest praktycznie niewidoczna. 8 minut temu, zloty napisał: Czy kolejny projekt grupowy będzie dotyczył małych czy dużych kup? Zloty oszalałeś? Małą kupę siedem miesięcy już ciśniemy a i tak u niektórych krecik tylko do połowy się wygrzebał. TSZystkapIŃdziesiątka w grupie byłaby jak kret co zdechł 2 metry pod ziemią... No chyba, że Schnellboot... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Ty Paweł za dużo gadasz, zepsÓjesz całOM niespodziankę Złoty, wszystkiego się dowiesz pod koniec roku, będziesz miał czas na przygotowania, nowy projekt zacznie się w styczniu najwcześniej...... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Jeszcze maszt, łodzie, wash na relingi, jakichś kilka drobiazgów i chyba powoli trzeba kończyć zabawę Edytowane 5 Lipca 2019 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Fajne te Wasze kujawiaczki, nie powiem. Wychodzi doświadczenie. U mnie po dłuższej przerwie wreszcie coś ruszyło. Wyszło chyba dość delikatnie. Pasów poszycia specjalnie jak widać NIE widać. Łamiąc dekrery cesarskie zamalowalem w piS du. Robota na marne. Trudno.. Nie usyfilem go też za bardzo zdaje się. Jak mawiają "nie zdążył się ubrudzic" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Mam taką propozycję aby po zakończeniu projektu zrobić wspólną galerię wszystkich ukończonych łódek. Będzie można sobie tak w pakiecie popodziwiać morskie osiągnięcia przodowników stoczniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Fajnie że każdy w innym stopniu czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Taaaaa mój jak zawsze najbardziej uwalony ale i tak musicie wiedzieć że bardzo się hamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lipca 2019 Autor Share Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Aż wstyd mi tu się pokazywać. Cacy te wasze modele. Będę musiał ostro spinać poślady by was choć trochę dogonić. Edytowane 5 Lipca 2019 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 21 godzin temu, bazylms napisał: Aż wstyd mi tu się pokazywać. Cacy te wasze modele. Będę musiał ostro spinać poślady by was choć trochę dogonić. Do roboty!!! U mnie doszedł maszt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi