Super_Hans Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Taa.. Miały kopa małe skurczybyki. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Super_Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 No nie ma się czemu dziwić. Twój wygląda na 350 a może nawet na 200 , to i jest pod kotłem czym podłożyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 23 Sierpnia 2019 Share Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Doszła do mnie paczka z załogą tak wiec mogłem ukończyć model, jeszcze raz dzięki za wzajemne nakręcanie się GALERIA Edytowane 21 Listopada 2020 przez Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Września 2019 Autor Share Napisano 3 Września 2019 Chłopaki już skończyli więc i ja staram się nadrabiać straty. Śruby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Września 2019 Autor Share Napisano 10 Września 2019 Trzeba gonić, koniec już prawie widać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 To dno to był zajefajny pomysł Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Popieram! Dobrze zobaczyć go w całej okazałości. Dobra robota Krzychu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Września 2019 Autor Share Napisano 11 Września 2019 (edytowane) Dzięki. Wody nie umiem robić to przynajmniej czymś innym zaskoczę. Jak już mówiłem szkoda że IBG tego nie daje, bo w sumie to tylko kilka części więcej a za to opcje są. Edytowane 11 Września 2019 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Pięknie Krzychu! Jak go kupiłem to pomyślałem, fe.. Takie pudło. Ale teraz mi się podoba ta sylwetka. Dno wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 bardzo pięknie - najbardziej niezwykle jest to jak wam to psikanie wychodzi, mega gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Września 2019 Autor Share Napisano 11 Września 2019 Dzięki. Powiem ci Hans że sobie myślę że taki teraz w 1/350 to powinien być piece of cake. Może kiedyś jak się pojawi to sobie sprawię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 11 Września 2019 Share Napisano 11 Września 2019 Już zaczynaliśmy się martwić, pomyśleć tylko jakie cuda by powstały gdyby tak zamienić dni lenistwa z dniami kiedy jest zapał do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Września 2019 Autor Share Napisano 14 Września 2019 (edytowane) Ostatni - ukończony. Edytowane 14 Września 2019 przez bazylms 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 Czy dobrze pamiętam ,wszystkie zaczęte warsztaty zostały ukończone? Czyli 110% normy w narodzie wyrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Września 2019 Share Napisano 15 Września 2019 (edytowane) Tak wszystkie rozpoczęte modele zostały ukończone, lekutko po czasie, ale to drobny detal. Tak więc projekt został ostatatecznie ZAKOŃCZONY Niniejszym proszę Szanowaną Admiralicję o odlepienie tematu. Edytowane 15 Września 2019 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Za granicą doceniają. Czyli tryndy w malowaniu są właściwe. Edytowane 19 Czerwca 2020 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 Zdecydowanie, trynd to trynd. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Czerwca 2020 Super Moderator Share Napisano 27 Czerwca 2020 W dniu 19.06.2020 o 23:52, bazylms napisał: Za granicą doceniają. A gdzie to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 28 Czerwca 2020 Share Napisano 28 Czerwca 2020 U Chorwatów https://ipmscroatia.org/ipms-croatia-online-cup/?fbclid=IwAR2iGPOAnndyZlyaK_tuGITLTd4t7LZ_Y2BapV3yYyvciOaXMVHERTI5KPU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 21 Listopada 2020 Share Napisano 21 Listopada 2020 Fajnie widzieć na obcej ziemi tyle modeli okrętów z akronimem ORP które zyskały uznanie Euro Scale Modelling 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 20 Lipca 2022 Share Napisano 20 Lipca 2022 Skoro wątek stał się forumowym przewodnikiem po Huntach, to pozwolę sobie spytać tutaj Czy ktoś porównywał pukawki 102mm Flyhawka i Niko Model? Wiadomo, że Flyhawk to pełen wypas, ale Niko są jednak kilka razy tańsze, więc ciekawią mnie proporcje koszt-efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Lipca 2022 Share Napisano 20 Lipca 2022 Flajhołki są w moim Krakowiaku, ale chyba ktoś jeszcze je miał. Nikowych nie widziałem więc nie mogę porównywać. Pamiętam że ktoś płakał że te flajhołkowe są be, bo jak przyłożysz do planów to są nie teges. Musiałbyś się przeryć przez ten wątek, gdzieś to tu jest. Mam nadzieję że pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Lipca 2022 Share Napisano 20 Lipca 2022 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Pamiętam że ktoś płakał że te flajhołkowe są be, bo jak przyłożysz do planów to są nie teges. Czyżby pan "plan" bsnt3k 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Lipca 2022 Share Napisano 20 Lipca 2022 chyba Go jeszcze wtedy tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 20 Lipca 2022 Share Napisano 20 Lipca 2022 Już wiem, to @jurayahipwspomniał o tym w galerii bazylms - więc jeśli byłby chętny rozwinąć temat dział Flyhawka, to ja słucham z uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi