Szydercza Gała Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Tak mnie jakoś ostatnio wzięło, żeby przeprowadzić rozpoznanie bojem w tej skali. W zasadzie to moja pierwasza 700 tka, tych za dzieciaka robionych do pływania po stole nie liczę Kilka razy już się przymierzałem, ale zawsze dawałem radę się oprzeć. Tym razem stwierdziłem... po co? Docelowo będzie winietka, ale że nie jestem pewien co zostanie z niego po starciu z moją wodą, galeria już teraz, tak na wszelki wypadek No i z przymiarem: uszodłub: piniONdz: PS Artyleria główna sobie tylko tam leży, nie jest przyklejona, bo dziobowa barbeta to jedyne miejsce za jakie jestem w stanie toto złapać a poza tym w zależności jak mi pójdzie z galaretOM, może trza je będzie jakoś efektownie upozować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Dla mnie rewelacja Sam widzisz, łatwe, szybkie 700ki nie wiem nawet co pisać, okręt przepiękny, malowanie zaje...fajne, miód malina. Czekam z niecierpliwością na wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 6 Stycznia 2019 Share Napisano 6 Stycznia 2019 Okręt szpetny strasznie, wykonanie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Jak na pierwsze liczące się podejście do tej skali to wyszedł ci naprawdę ładny model. To niestety może spowodować powstanie myśli o porzuceniu jasnej strony i przejścia na ciemną. Bo jak wiadomo ciemna ścieżka jest łatwiejsza itp. Mam nadzieję że po Huncie to nastąpi powrót do jakże trudnej i zawiłej skali 350. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Gdyby nie ten korek to bym myślał, że to Twoja kolejna 350ka. Cholera, sam nie wiem czy to na pewno komplement... Więc inaczej - PIKNIE Ci te malunki wyszły w tej skali! Tylko jak już będzie z wodą to go ostrzej doświetl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 7 Stycznia 2019 Share Napisano 7 Stycznia 2019 Merytorycznie juz bylo to czas na cos glupiego Jesli chodzi o przymiary to dobrze ze uszodlub przed uzyciem a korek od szampana po. A tak na powaznie to podpisuje sie pod propozycja powrotu na jasna strone forcy. Takie umiejetnosci warto by wykorzystac w czyms 1/?? I tyle czolgi i samoloty koledzy w takich robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 10 Stycznia 2019 Share Napisano 10 Stycznia 2019 Gdyby nie ten korek to 350tka jak w pysk szczelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 11 Stycznia 2019 Share Napisano 11 Stycznia 2019 Bardzo ładny modelik , teraz tylko jeszcze jakaś klimatyczna podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2019 Podziękował dobre człowieki. Klimatyczna ( lub nie ) podstawka, która temu Fspaniałemu LECHICKIEMU stateczkowi z prasłowiańskiego grodu Stettin, dodaje pierwotny tytuł scenki, czyli: Kapitan Fang daje nogę po raz drugi Z ciulowym dymem, ku ogólnej mam nadzieje wesołości, po zrobieniu tego zdjęcia wylądował w kiblu Zasadniczo zabawa jest całkiem fajna, ale droga przede mną i to raczej długa niz krótka Teraz jeszcze musze obudować toto jakąś ramką.... tak więc będą jeszcze jakieś fotki na ostateczny koniec koniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 No to zdrówko za kolejnego solarisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2019 Owszem dzięki, właśnie popijam jego zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 Super wygląda na tej podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 31 Stycznia 2019 Share Napisano 31 Stycznia 2019 Za SOLARISA DołAnczam! Fajnie, fajnie. Falowanie świetne! Zdjęcie trzecie od końca (nie licząc tego z grzywką Aleca Baldwina na kominie) najbardziej mi się podoba! To od dziobu. Czemu to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2019 Share Napisano 1 Lutego 2019 Podstawka robi efekt, ale dym to dobrze że skończył tam gdzie jego miejsce - wysoce nieudany był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 2 Lutego 2019 Share Napisano 2 Lutego 2019 Piykny, piykny pomalować takiego małego smarka w taki sposób to jest prawdziwe miszczostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Lutego 2019 Autor Share Napisano 4 Lutego 2019 No i Towarzysze KONIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Ładnie to wyszło, ale dym powinien być czarny i bardziej do góry się unosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 (edytowane) 8 godzin temu, bazylms napisał: dym powinien być czarny i bardziej do góry się unosić. Euro 5 więc czysty jak dzi.............ca, A poza tym "ściele się po wodzie". Ot taki spokój przed burzą A baleja bardzo ładna, pogratulować zwycięskiej bitwy z mała skalą. Solaris z perspektywy "z boku, na wysokości oczu" wygląda nadzwyczaj efektownie. Tylko ta wanna ciut pancerna w stosunku do okrętu. Chociaż może i w rzeczywistości wygląda delikatnie Edytowane 5 Lutego 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Fraszka igraszka bardzo ozdobna. Cała robótka - miszczostFo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Lutego 2019 Autor Share Napisano 5 Lutego 2019 Filen danke dobre człowieki Ramka ma 8 mm grubości i 20 mm wysokości... MAKRO wrogiem modelarstFa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 czYmu ten pierwotny wydeH z kUmina poszedł w kibeL ? przeCa był rYchtig gUt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 znowu basen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi