Szydercza Gała Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Tak mnie jakoś ostatnio wzięło, żeby przeprowadzić rozpoznanie bojem w tej skali. W zasadzie to moja pierwasza 700 tka, tych za dzieciaka robionych do pływania po stole nie liczę Kilka razy już się przymierzałem, ale zawsze dawałem radę się oprzeć. Tym razem stwierdziłem... po co? Docelowo będzie winietka, ale że nie jestem pewien co zostanie z niego po starciu z moją wodą, galeria już teraz, tak na wszelki wypadek No i z przymiarem: uszodłub: piniONdz: PS Artyleria główna sobie tylko tam leży, nie jest przyklejona, bo dziobowa barbeta to jedyne miejsce za jakie jestem w stanie toto złapać a poza tym w zależności jak mi pójdzie z galaretOM, może trza je będzie jakoś efektownie upozować... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Dla mnie rewelacja Sam widzisz, łatwe, szybkie 700ki nie wiem nawet co pisać, okręt przepiękny, malowanie zaje...fajne, miód malina. Czekam z niecierpliwością na wodę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pxxx Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Okręt szpetny strasznie, wykonanie super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 (edited) Jak na pierwsze liczące się podejście do tej skali to wyszedł ci naprawdę ładny model. To niestety może spowodować powstanie myśli o porzuceniu jasnej strony i przejścia na ciemną. Bo jak wiadomo ciemna ścieżka jest łatwiejsza itp. Mam nadzieję że po Huncie to nastąpi powrót do jakże trudnej i zawiłej skali 350. Edited January 7, 2019 by bazylms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Hans Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Gdyby nie ten korek to bym myślał, że to Twoja kolejna 350ka. Cholera, sam nie wiem czy to na pewno komplement... Więc inaczej - PIKNIE Ci te malunki wyszły w tej skali! Tylko jak już będzie z wodą to go ostrzej doświetl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unicaunica Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Merytorycznie juz bylo to czas na cos glupiego Jesli chodzi o przymiary to dobrze ze uszodlub przed uzyciem a korek od szampana po. A tak na powaznie to podpisuje sie pod propozycja powrotu na jasna strone forcy. Takie umiejetnosci warto by wykorzystac w czyms 1/?? I tyle czolgi i samoloty koledzy w takich robia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz.B Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Gdyby nie ten korek to 350tka jak w pysk szczelił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypis Posted January 11, 2019 Share Posted January 11, 2019 Bardzo ładny modelik , teraz tylko jeszcze jakaś klimatyczna podstawka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 Podziękował dobre człowieki. Klimatyczna ( lub nie ) podstawka, która temu Fspaniałemu LECHICKIEMU stateczkowi z prasłowiańskiego grodu Stettin, dodaje pierwotny tytuł scenki, czyli: Kapitan Fang daje nogę po raz drugi Z ciulowym dymem, ku ogólnej mam nadzieje wesołości, po zrobieniu tego zdjęcia wylądował w kiblu Zasadniczo zabawa jest całkiem fajna, ale droga przede mną i to raczej długa niz krótka Teraz jeszcze musze obudować toto jakąś ramką.... tak więc będą jeszcze jakieś fotki na ostateczny koniec koniec 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudyhunter Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 No to zdrówko za kolejnego solarisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted January 31, 2019 Author Share Posted January 31, 2019 Owszem dzięki, właśnie popijam jego zdrowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cypis Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Super wygląda na tej podstawce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Hans Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Za SOLARISA DołAnczam! Fajnie, fajnie. Falowanie świetne! Zdjęcie trzecie od końca (nie licząc tego z grzywką Aleca Baldwina na kominie) najbardziej mi się podoba! To od dziobu. Czemu to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Podstawka robi efekt, ale dym to dobrze że skończył tam gdzie jego miejsce - wysoce nieudany był. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz.B Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Piykny, piykny pomalować takiego małego smarka w taki sposób to jest prawdziwe miszczostwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted February 4, 2019 Author Share Posted February 4, 2019 No i Towarzysze KONIEC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 4, 2019 Share Posted February 4, 2019 Ładnie to wyszło, ale dym powinien być czarny i bardziej do góry się unosić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 (edited) 8 godzin temu, bazylms napisał: dym powinien być czarny i bardziej do góry się unosić. Euro 5 więc czysty jak dzi.............ca, A poza tym "ściele się po wodzie". Ot taki spokój przed burzą A baleja bardzo ładna, pogratulować zwycięskiej bitwy z mała skalą. Solaris z perspektywy "z boku, na wysokości oczu" wygląda nadzwyczaj efektownie. Tylko ta wanna ciut pancerna w stosunku do okrętu. Chociaż może i w rzeczywistości wygląda delikatnie Edited February 5, 2019 by abtb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Hans Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Fraszka igraszka bardzo ozdobna. Cała robótka - miszczostFo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted February 5, 2019 Author Share Posted February 5, 2019 Filen danke dobre człowieki Ramka ma 8 mm grubości i 20 mm wysokości... MAKRO wrogiem modelarstFa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 czYmu ten pierwotny wydeH z kUmina poszedł w kibeL ? przeCa był rYchtig gUt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 znowu basen.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts