danielodziem Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Przedstawiam galerie mojego BF-a Firma AK - Interactive 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 To jest Eduard. Dość mocno go usyfiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 (edytowane) To na pewno jest E-1? Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Stycznia 2019 Share Napisano 12 Stycznia 2019 Prosty ten silnik, ale podoba się całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2019 To jest Eduard. Dość mocno go usyfiłeś. Przepak pod szyldem AK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Ubrudzony jak się tylko da. Nie bardzo mi się podobają tak ubrudzone samoloty, ale niewątpliwie ciekawie wygląda całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 14 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2019 Jak to się mówi... Czyste nie latały.. A walczyły... No ale o gustach się nie dyskutuje...Jeden powie że za bardzo a drugi co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 No walczyły, ale nie w kopalni Wujek. Z resztą do modelu mialeś książeczkę AK. Ale fakt, o gustach się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 14 Stycznia 2019 Share Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Fotka numer 5 i 13. Czy tuż pod oszkleniem z boku kadłuba nie ma śladu po palcach? Druga sprawa, patrząc od frontu płatowca - lewa goleń podwozia nie rozjechała się za bardzo w bok? Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Mates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Kalkomanie trochę żarówiaste. Na to wplyw mamy niewielki, chociaż zawsze można samemu namalować. Ale malowanie niezłe. Podoba mi się. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 30 Stycznia 2019 Share Napisano 30 Stycznia 2019 Wielki plus za wybór malowania. Ale popieram wielu z tego forum, że brudzenie za intensywne. I nie wiem, czy kwestia odzwierciedlenia śladów zużycia powinna być wypadkową gustów (?), wg. mnie powinna w jakimś stopniu odzwierciedlać rzeczywistość. Jeżeli masz jakieś zdjęcia potwierdzające takie zużycie, to wycofuję swoje uwagi. Zawsze wydawało mi się, że modelarstwo to nie tylko sklejanie (jak się komu podoba), ale też pasja w dociekaniu wielowątkowej historii danego samolotu. No, ale może jestem już w mniejszości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 4 Lutego 2019 Autor Share Napisano 4 Lutego 2019 Rafałki II Konkurs modeli plastikowych i kartonowych w Borkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Gratulacje Danielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 4 Lutego 2019 Share Napisano 4 Lutego 2019 Gratuluję wyróżnienia. Pytanie: czy w 109 blachy przed kabiną otwierały się jak w Fw- 190? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego 2019 Share Napisano 5 Lutego 2019 Gratuluję wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi