xmald Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Mój pierwszy czołg, więc proszę o wybaczenie za wszelkie babole i inne takie bo się nie znam. Stara Tamiya + lufa Abera i blaszka Edka Malowany Tamiya, Mr.Color, syfienie to głównie specyfiki MIG. Stwierdzam, że klejenie czołgów bardzo fajne jest Pacynka dówódcy z Miniart będzie malowana raz jeszcze - bo wyszła słabo. Jakąś podstawkę jeszcze muszę ogarnąć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Super malowanie i brudzenie. Ta zwinięta plandeka z tyłu mi tylko nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 Jak to twój pierwszy czołg to dobra robota panie. Jest kilka rzeczy do których by można się przyczepić, ale który model ich nie ma? Zwrócę ci jednak uwagę na jeden, o którym często modelarze zapominają. Chodzi o mocowanie jarzma armaty - pod osłoną jarzma. Widać że po malowaniu kompletnie o tym miejscu zapomniałeś. Na tej fotce dobrze widać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Stycznia 2019 Share Napisano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Przyczepię się do szlug. W tamtym okresie jarano Laki strajki z czerwoną banderolą, a nie niebieską. Oczywiście to żart, bardzo podoba mi się model mimo, że Sherman. A tak z ciekawości, zdjęcia podpisujesz z nadzieją, że ktoś Ci je podp... ? Chociaż patrząc na poziom modelu to tak może być. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Seb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buberson Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 Świetny Takich ludzi nam trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 Piękny, świetna robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 Bardzo ładna "zapalniczka". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 21 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2019 Wielkie dzięki za pozytywne przyjęcie mojego tanka. Plandeka szału nie robi to fakt. Okolicę jarzma działa faktycznie nieco po macoszemu potraktowałem. Jak zrobię podstawkę to wrzucę kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Stycznia 2019 Share Napisano 21 Stycznia 2019 No stary super! Mi się podoba. Jak na 1tank to brudzenie kół,gąsienic jest naprawdę bardziej niż zadowalająco :) Reszta też. Paczkę papierosów z czego robiłeś - tam przy hełmie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacus1944 Napisano 26 Stycznia 2019 Share Napisano 26 Stycznia 2019 Obicia i lina wygladaja bardzo realistycznie, napiszesz jaka farba albo mieszanka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 30 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2019 W dniu 21.01.2019 o 18:45, pedzelek napisał: Paczkę papierosów z czego robiłeś - tam przy hełmie ? Paka fajek to kawałek profilu oszlifowany i pomalowany. W dniu 26.01.2019 o 14:17, jacus1944 napisał: Obicia i lina wygladaja bardzo realistycznie, napiszesz jaka farba albo mieszanka? Obicia malowane pędzlem olejne XF 1 i XF10 czasami ich mieszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 30 Września 2019 Autor Share Napisano 30 Września 2019 Miała być podstawka i jest - choć trochę mi zeszło... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi