Marcin M. Napisano 23 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2021 Dokończyłem koszulę (jasnoszary glaze), przejścia są łagodne, jak należy; zacząłem kamizelkę. Najpierw baza ciemnoszarym, mieszanym z dostępnych: I, tradycyjnie, nuln oil na dobry początek dalszej pracy: M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Delikatnie wycieniowałem dołem, być może niepotrzebnie, bo prawdopodobnie po dalszych pracach efekt nie będzie widoczny i będę musiał kontrast podkręcać już na gotowo. Paseczki. Na tych zdjęciach najlepiej widoczny układ. Zacząłem od malowania klap, ale średnio to szło, w zasadzie beznadziejnie i postanowiłem obrać inną metodę. Między rożkiem klapy, a brzegiem poły mieści się osiem czarnych pasków, wliczając skrajne. Zacznę od wyznaczenia tychże, następnie przejdę pod pachę. To samo powtórzę z drugiej strony. Bywajcie. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Paski na górnym zdjęciu wyglądają jakby były w 3 kolorach? Splot materiału dosyć gruby... Będziesz próbował go odtworzyć??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) 48 minut temu, myszaty napisał: Paski na górnym zdjęciu wyglądają jakby były w 3 kolorach? Typowe złudzenie apteczne W tamtych czasach nie bawili się w takie ekstrawagancje. 48 minut temu, myszaty napisał: Splot materiału dosyć gruby... Będziesz próbował go odtworzyć??? Pepitka taka jakby. Będę. Popróbuję stipplingu. Ale to jak cały wzór wymaluję. Opaseczkowany korpus, wewnątrz czarnych będą jeszcze szare. Względem oryginału, kamizelka w popiersiu jest szersza w ramionach. Damy radę. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 30 minut temu, Marcin M. napisał: Damy radę. Tu nie mam co do tego wątpliwości! ✌rządzisz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2021 Dokończyłem klapy i zacząłem wewnętrzne paseczki, ręka drży trochę, ale to chyba wychodzi na dobre, idealnie proste wyglądałyby sztucznie: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2021 Wycieniowane i porozjaśniane fałdki. Najpierw nuln oil po całości, a potem jasnoszare bliki. Pozostało poprawić niektóre paseczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 Te paski w środku pasków możliwe,że nie są szare a szaro brązowe .Nie jest to czysty czary .Ale to takie moje zboczenie .Komisarz Przygoda -szczególarz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 29 Stycznia 2021 Share Napisano 29 Stycznia 2021 Teraz, push-up78 napisał: Te paski w środku pasków możliwe,że nie są szare a szaro brązowe .Nie jest to czysty szary .Ale to takie moje zboczenie .Komisarz Przygoda -szczególarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Lutego 2021 Autor Share Napisano 7 Lutego 2021 W dniu 29.01.2021 o 10:52, push-up78 napisał: Te paski w środku pasków możliwe,że nie są szare a szaro brązowe . Ostatecznie mógłbym pociągnąć je agraxem, ale nie chcę już przedobrzyć. Wstrzymał mnie brak czysto białej farby, miałem tylko rotten white VGC i trochę brudna ta koszula wychodziła. Naprawione - glazem z gloss white. Plecki granatowo - szare. M. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 7 Lutego 2021 Share Napisano 7 Lutego 2021 Paki eleganckie i proste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 12 godzin temu, push-up78 napisał: Paski eleganckie i proste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Paski super wyszły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Lutego 2021 Autor Share Napisano 8 Lutego 2021 Dzięki chłopacy, starałem się w końcu bardzo. Najprzyjemniejsza część artystyczna. Na początek mix light skin tone pactry i dwarf skin VGC, zgrubnie dosyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 8 Lutego 2021 Share Napisano 8 Lutego 2021 Dzieje się panie, dzieje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Lutego 2021 Autor Share Napisano 9 Lutego 2021 Mięsko mielone - reikland fleshshade: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 10 Lutego 2021 Autor Share Napisano 10 Lutego 2021 Cadian fleshtone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 zaczyna wyglądać ! Ale i rzeźba twarzy z tego co widać na zdjęciach ładna - dużo się dzieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Chłopie, znowu masakrujesz. Świetna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Lutego 2021 Autor Share Napisano 11 Lutego 2021 Dzięki, Panowie, staram się. Dałem mu jeszcze jasno cielistego glejza. Lee cierpiał na PTSD i zrobiłem go trochę bledszego od pozostałych kolegów. Dla porównania - Chris i Harry, jeden zdrowy, drugi rumiany. Chyba jest różnica. M. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 11 Lutego 2021 Share Napisano 11 Lutego 2021 Jest, różnica, jest - dobrze to wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Lutego 2021 Autor Share Napisano 13 Lutego 2021 Był za blady jednak, zwłaszcza jak dostał pierwszy make-up; w świetle dziennym, bardziej zaczął przypominać arlekina albo Pee Wee Hermana, niż Roberta Vaughna. Dostał jeszcze glejza z cadian i washa z flesh tone, czerwień ust i czerń brwi zredukowałem bazowym cielistym kolorem. Jest bledszy od pozostałych, choć już nie tak groteskowy. Na włosach washe - agrax, nuln i drakenhof: M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 elegancik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Lutego 2021 Autor Share Napisano 14 Lutego 2021 Czas, żeby przejrzał. Lewe oko. Wg portretu Napoleona Solo z ichniego serialu. Tęczówkę poszerzyć? Bo jakby co, to mogę, z jednej lub z drugiej strony. Ust nie zmieniam. Wystarczająco podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 Na razie bym nie ruszał, aby powiększyć tęczówkę musiał by mieć większe oczy - nie za bardzo, moim skromnym zdaniem, jest jak ją ładnie zaokrąglić w dolnej części oka. Rzeźba ma ładną podobną twarz więc taki drobiazg ujdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi