kryspacz Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 Pięknie idzie! Ależ to będzie bydlę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Lutego 2020 Autor Share Napisano 7 Lutego 2020 Dodałem miejscowo filtr dla tri tone camo. Troche rozjaśnień i pomalowałem detale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 5 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Mimo kwarantanny jakoś czasu nie za wiele - ale w końcu udało mi się położyć kalki i zrobić washa. Położyłem też mat i całość schnie (gdzieś tam jeszcze w międzyczasie robi się podstawka): . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Pięknie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 Czad!,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 5 Kwietnia 2020 Share Napisano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Zaj... malunki zaiste. Po washu wyglądają niesamowicie. Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2020 23 godziny temu, Twitch napisał: Pięknie się prezentuje 22 godziny temu, makinen napisał: Czad!,, 22 godziny temu, mandrivecs napisał: rewelacja! 22 godziny temu, TAW napisał: Zaj... malunki zaiste. Po washu wyglądają niesamowicie. Dziękuję wszystkim za miłe słowa - dzisiaj odklejanie masek, doklejanie świateł, lusterek, kogutów, poprawianie detaili itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Prawie wszystkie detale na miejscu. . . . . I pobrudziłem Pumę - z umiarem bo nie umiem tego robić i nie chciałem przesadzić: . . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 8 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2020 6 minut temu, bulik58 napisał: Super zestaw , Fauna tez bedziesz brudzil ? A tobolki z Blackdoga sa juz chyba w drodze? 2 minuty temu, bulik58 napisał: Zapomnialem zapytac gdzie taki zestaw z Blackdoga mozna nabyc? Będę, będę - już niedługo. Tobołki już mam - kupione 2 miesiące temu w MojeHobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Piękny panocku! Wszystko razem to bajka! Postaw toto na drodze, na poboczu. Będzie coś nowego w porównaniu do piaszczystych dróg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 8 Kwietnia 2020 Share Napisano 8 Kwietnia 2020 Zmalowałeś pojazd, który już w stanie czystym mi się niesamowicie podobał (a ogólnie czyściochy sprawiają na mnie wrażenie niedokończonych). Ale jak coś ma gąsienice to zasługuje na choćby odrobinę błota i wyszło bardzo dobrze, choć te kropki na górnej płycie trochę odwracają uwagę od świetnego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2020 W dniu 8.04.2020 o 21:54, mandrivecs napisał: Piękny panocku! Wszystko razem to bajka! Postaw toto na drodze, na poboczu. Będzie coś nowego w porównaniu do piaszczystych dróg! Dzięki. Co do podstawki to nie mam koncepcji - miałem pomysła ale jakoś się po drodze rozmyło. W dniu 8.04.2020 o 22:22, TAW napisał: Zmalowałeś pojazd, który już w stanie czystym mi się niesamowicie podobał (a ogólnie czyściochy sprawiają na mnie wrażenie niedokończonych). Ale jak coś ma gąsienice to zasługuje na choćby odrobinę błota i wyszło bardzo dobrze, choć te kropki na górnej płycie trochę odwracają uwagę od świetnego malowania. Dzięki. Rozmyłem trochę te kropki, nie wszędzie ale tam gdzie wydawało mi się żeby było dobrze. Położyłem pierwszą warstwę ziemi na podstawce i myślę co dalej: Pobrudziłem koła: I potraktowałem podwozie jako swoisty poligon - nigdy mi takie brudzenie nie wychodziło, więc postanowiłem potrenować, popróbować, poeksperymentować: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2020 Miałem nadzieję że nikt nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2020 Godzinę temu, bulik58 napisał: Spoko, spoko - pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 12 Kwietnia 2020 Share Napisano 12 Kwietnia 2020 Przyczepę będziesz jakoś "zużywał"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 11 godzin temu, piotrkur napisał: Przyczepę będziesz jakoś "zużywał"?? Trochę, kilka zadrapań, trochę kurzu, ślady po gąsienicach, dorzucę jakiś zardzewiały łańcuch itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 9 minut temu, bulik58 napisał: Trochę, kilka zadrapań, trochę kurzu, ślady po gąsienicach, dorzucę jakiś zardzewiały łańcuch jesli masz WhatsApp to moge ci zaraz poslac pare zdjec w tym temacie Nie mam, możesz na maila (pprzybulewski@tlen.pl) albo messengera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Dokleiłem koła bo podwozie już ufajdane ale nie umiem, nie lubię, nie potrafię brudzić. Coś tam zacząłem ale boje się zepsuć: . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 13 Kwietnia 2020 Share Napisano 13 Kwietnia 2020 Fajnie fajnie, ale co ta szyba taka brudna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2020 45 minut temu, mandrivecs napisał: Świetny. Dzięki. 41 minut temu, bulik58 napisał: popieram przedmowce Również dzięki. 34 minuty temu, halset napisał: Fajnie fajnie, ale co ta szyba taka brudna? Od środka - pigmenty w kabinie luźne były. Nauczka na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 14 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2020 11 godzin temu, bulik58 napisał: poczekaj z przyczepa ma fajna fotke zuzytej przyczepy , fajnie ale nie przesadnie oraz lancuchy zawieszone itp Spoko - poczekam. Łańcuch już jakiś zrobiłem, ale jeszcze nie przyklejony. Generalnie już mam powoli dosyć tego zestawu - chciałbym go skończyć bo mi kupę miejsca zajmuje na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Ciągnik ubrudzony jest ok. Przyczepa to inna sprawa, ale tu trzeba jeszcze ładunek uwzględnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi