makinen Napisano 27 Czerwca 2019 Napisano 27 Czerwca 2019 Wchodzę na pudło, czyli jako drugi na Forum z tym modelem. Zestaw z pudła wzbogacony elektroniką, kablami w środku i na ramach paki, oraz schowkami z siatki w tylnych drzwiach. Pobrudzony delikatnie. Z suchego pędzla zrezygnowałem świadomie- ostatnio jakoś do mnie nie przemawia. 4 Cytuj
Jery Napisano 6 Lipca 2019 Napisano 6 Lipca 2019 Bardzo mi się podoba, tak jak i Twoje HAMVEE W warsztacie miałem wrażenie że kalka "NO STEP" na masce jest lekko przekrzywiona, tu wygląda OK. Cytuj
michal0281 Napisano 12 Lipca 2019 Napisano 12 Lipca 2019 23 minuty temu, chorąży napisał: Bardzo mi się podoba, brawo.. Tez tak mysle Cytuj
Evildead Napisano 14 Lipca 2019 Napisano 14 Lipca 2019 Fajnie , ale te wszystkie linie podziału to nie za barzdzo sie odznaczają ? Cytuj
Stojkovic Napisano 15 Lipca 2019 Napisano 15 Lipca 2019 Model bardzo ładny, tylko aż prosi się o spłowienie (zróżnicowanie plandeki za budką szofera) i dodanie jakichś bambetli, elementów dodających życia we wnętrzu i na pace. 1 Cytuj
makinen Napisano 15 Lipca 2019 Autor Napisano 15 Lipca 2019 Godzinę temu, Stojkovic napisał: Model bardzo ładny, tylko aż prosi się o spłowienie (zróżnicowanie plandeki za budką szofera) i dodanie jakichś bambetli, elementów dodających życia we wnętrzu i na pace. To jest nowy pojazd. Wersja używana lokalnie w Wielkiej Brytanii, a nie bojowo w Afganistanie. Tak wiec- bambetli na pace świadomie brak, a plandeka prawie nowa i raczej brytyjskim słońcem nie skalana. Przyjmuję uwagę, ze lekko można ja było wycieniować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi