makinen Napisano 27 Czerwca 2019 Share Napisano 27 Czerwca 2019 Wchodzę na pudło, czyli jako drugi na Forum z tym modelem. Zestaw z pudła wzbogacony elektroniką, kablami w środku i na ramach paki, oraz schowkami z siatki w tylnych drzwiach. Pobrudzony delikatnie. Z suchego pędzla zrezygnowałem świadomie- ostatnio jakoś do mnie nie przemawia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 Elegancki wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Bardzo mi się podoba, tak jak i Twoje HAMVEE W warsztacie miałem wrażenie że kalka "NO STEP" na masce jest lekko przekrzywiona, tu wygląda OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Lipca 2019 Share Napisano 6 Lipca 2019 Bardzo fajny po raz drugi gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 Bardzo mi się podoba, brawo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Lipca 2019 Share Napisano 12 Lipca 2019 23 minuty temu, chorąży napisał: Bardzo mi się podoba, brawo.. Tez tak mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 14 Lipca 2019 Share Napisano 14 Lipca 2019 Fajnie , ale te wszystkie linie podziału to nie za barzdzo sie odznaczają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 15 Lipca 2019 Share Napisano 15 Lipca 2019 Model bardzo ładny, tylko aż prosi się o spłowienie (zróżnicowanie plandeki za budką szofera) i dodanie jakichś bambetli, elementów dodających życia we wnętrzu i na pace. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Lipca 2019 Autor Share Napisano 15 Lipca 2019 Godzinę temu, Stojkovic napisał: Model bardzo ładny, tylko aż prosi się o spłowienie (zróżnicowanie plandeki za budką szofera) i dodanie jakichś bambetli, elementów dodających życia we wnętrzu i na pace. To jest nowy pojazd. Wersja używana lokalnie w Wielkiej Brytanii, a nie bojowo w Afganistanie. Tak wiec- bambetli na pace świadomie brak, a plandeka prawie nowa i raczej brytyjskim słońcem nie skalana. Przyjmuję uwagę, ze lekko można ja było wycieniować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi