Grzegorz Grabowski Napisano 11 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) 50 minut temu, Gerd napisał: a ja mówiłem, żeby nieortodoksyjnie.... Ale to było o odcieniu farby, nie o kołach A teraz staram się zrobić fotel kierowcy. Niestety, na tą chwilę jest troszkę za wysoki, więc będę musiał zacząć od nowa Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Sierpnia 2019 Share Napisano 11 Sierpnia 2019 W tej wersji pod fotelem nie powinno być tego pancernego deflektora (to jest to coś pomiędzy samym fotelem, a szynami z białego polistyrenu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 11 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 godziny temu, kubisz napisał: W tej wersji pod fotelem nie powinno być tego pancernego deflektora (to jest to coś pomiędzy samym fotelem, a szynami z białego polistyrenu). Ja wiem Kuba, ten deflektor, jest tylko po to, by dobrać wysokość całości. Moja wina, nie wspomniałem o tym. Stąd zamieszanie. Właśnie staram się wyrzeźbić to z płytki, ale za każdym razem fotel kierowcy, wychodzi mi wyżej niż pozostałe. Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Grzegorz Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 11 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2019 I po poprawkach. Przypominam, że robię to pierwszy raz, więc proszę o łagodniejsze traktowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Sierpnia 2019 Share Napisano 12 Sierpnia 2019 Dla mnie wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Do poprawy poszła też rama okienna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 może jeszcze pióra wycieraczek do poprawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 17 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2019 33 minuty temu, Bengal napisał: może jeszcze pióra wycieraczek do poprawy ? Daniel na humvee models, mi to proponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 tak właśnie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 26 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2019 Zgodnie z życzeniem, wycieraczki od nowa i ogrzewanie postojowe Webasto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Sierpnia 2019 Share Napisano 26 Sierpnia 2019 Grzesiu, co zrobiłeś temu kołu..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 26 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2019 Nie potrzebnie użyłem pigmentu. Przedtem wyglądało tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Sierpnia 2019 Share Napisano 30 Sierpnia 2019 czasem mniej znaczy więcej - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Mały progres. Jako, że strasznie widać dziurę w filtrze powietrza, trzeba było to zasłonić. Mając dostęp do odpowiednich zdjęć (wielkie dzięki Konrad), dorobiłem takową oslonę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Osłona prima sort, z Twoim podejściem do tego modelu aż miło pomagać, widząc jak bardzo przy nim się starasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 1 Września 2019 Autor Share Napisano 1 Września 2019 Po minimalnej poprawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 8 Września 2019 Autor Share Napisano 8 Września 2019 (edytowane) Malusieńki update w postaci "półki" na kanistry. Dziś wezmę się za mocowanie koła zapasowego. Edytowane 8 Września 2019 przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Września 2019 Share Napisano 8 Września 2019 pewnie masz, ale dla porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 8 Września 2019 Autor Share Napisano 8 Września 2019 28 minut temu, Gerd napisał: pewnie masz, ale dla porządku Mam, mam, ale i za te zdjęcia dziękuję. Fotek nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 9 Września 2019 Autor Share Napisano 9 Września 2019 (edytowane) I znów nie wiele zrobione, ale obudowa dodatkowego światła STOP, już jest. Edytowane 9 Września 2019 przez Grzegorz Grabowski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 Mial byc uchwyt do kola zapasowego i jest, ale... trzeba go troszkę poprawić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Kozak Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Bardzo fajna robota Grzegorzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Września 2019 Share Napisano 22 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi