cloner16 Napisano 5 Sierpnia 2009 Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Czy ma ktoś link do zdjęć silników panther Ausf.A? Z góry dzięki Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 jestem tu nowy i proszę jakby kto miał zdjęcie tygrysa z zimowym kamo z arden 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam! mam problem. a mianowicie: robię sobie Bisona II i chciałem dokupić friule. A ze owy model jest na podwoziu Panzer II to szukałem do właśnie do tego modelu. Ale stwierdziłem ze Panzer II ma 5 kół jezdnych, a Bison II ma 6 kół jezdnych! I doszedłem do wniosku, że prawdopodobnie jest to wynik jakiś przeróbek (prawdopodobnie podwozie nie wytrzymywało ciężaru działa). Myślicie,ze friule do panzer II będą pasowały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=490918&kateg=288848 Czy był takowy zdobyczny w malowaniu niemieckim cały zielony? Tak to czytam i mam wrażenie ,że może nie zrozumiecie. Sorry Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam! Już niedługo przyjdzie do mnie coś takiego:Sd.Kfz.251/17 Ausf.C Dragona. Nie chce jednak robić kolejnego malowania z pudła i dlatego szukam jakiegoś oryginalnego pojazdu "apgrejdowanego" przez jego załogę. Wczoraj widziałem zdjęcie Hannomaga z gałęziami z przodu jak to jest w Nashornie Rafała. Czy może macie jakieś ciekawe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 Jak umieszczone były tablice z rejestracją na wozach Sd.Kfz 251? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 One chyba malowane były na pancerzu... ale nie jesten na 100% pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 No, właśnie mam kalki i nie wiem za bardzo gdzie je umieścić ,tylko z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Macie może jakieś fotki Tygrysa "S33" 8 kompanii Das reich z walk zima 1943? Bardzo proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Witajcie, Czy dobrze rozpoznaję, że na tym zdjęciu: http://www.afrika-korps.co.uk/forum/files/morris_15_cwt_cs8_mounted_with_a_2cm_flak_pic_637.jpg Flak który jest zamontowany to flak 30? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Chyba tak bo nawet model jest. (znalezione na necie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Tylko że na zdjęciu nie jest Horch. A jesteś pewny co do Flaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Raczej tak, ale sam sobie porównaj (zdjęcia znalezione na necie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Ok, wątpliwości rozwiane - na pewno nie jest to 38, a z fotografii widać kilka charakterystycznych cech dla 30. Niech Ci się w modelach wynagrodzi za pomoc Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Miło że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Witam. Mam do prośbę. Proszę o jakieś zdjęcia Pz.Kpfw.IV ausf. H kamuflażu. Nie mogę nigdzie zbytnio znaleźć. Proszę o takie z łatwym malowaniem, bo nie mam jeszcze doświadczenia w malowaniu o wielo barwnym malowaniem. A nie chcę zepsuć tak fajnego czołgu. Za pomoc bardzo dziękuje. Pozdrawiam Dawid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 7 Października 2009 Share Napisano 7 Października 2009 Witam. Mam do pro?b?. Prosz? o jakie? zdj?cia Pz.Kpfw.IV ausf. H kamufla?u. Nie mog? nigdzie zbytnio znale??. Prosz? o takie z ?atwym malowaniem, bo nie mam jeszcze do?wiadczenia w malowaniu o wielo barwnym malowaniem. A nie chc? zepsu? tak fajnego czo?gu.Za pomoc bardzo dzi?kuje. Pozdrawiam Dawid. http://lmgtfy.com/?q=Pz.Kpfw.IV+ausf.H i tu na 100% jest tego du?o... wystarczy pare klikni??... + http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/02-mPanzers/PzKpfw4/PzKpfw4-Ausf.H.htm http://ww2drawings.jexiste.fr/Files/1-Vehicles/Axis/1-Germany/02-mPanzers/PzKpfw4/PzKpfw4-Ausf.Hs.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 8 Października 2009 Share Napisano 8 Października 2009 Można zrobić tego Pz.Kpfw.IV ausf. IV H. Całego piaskowego z zielonymi paskami? Chodzi o takie od 0.7mm do 1cm. Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 10 Października 2009 Share Napisano 10 Października 2009 Witam, szukam zdjęć tego wynalazku: 8,8cm Flak 37 mit Befehlslafette. Przegoglowałem i są tylko Flaki na kołach a na stalowej podstawie nie ma, oprócz jednej z Berlina Mam monografie wyd. Militaria ale część 1 i nie ma tam nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Witojcie, ja mam pytania o SturmTigera: 1. Czy występował jakiś w malowaniu TYLKO na Dunkelgelb? 2. jeśli tak to czy ten Sturmi miał zimmerit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Witam, pilnie poszukuję zdjęc bądź planów jak ktoś ma wózka amunicyjnego if8. Najpilniejsze są zdjęcia dyszla. W internecie znalazłem tylko fotki ogólne tzn. kolumna wojsk i podczepiony wózek do motoru który ma zdjęciu jest zupełnie niewidoczny. Także zwracam się z gorącą prośbą do osób, które mogą byc w posiadaniu takowych materiałów proszę o wiadomośc na PRV. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Witam! Poszukuję zdjęć dział Stug III z długą lufą (L/48) z frontu wschodniego zimą 1943/44 walczących na południowym odcinku frontu. Proszę o pomoc. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Widzę w tym wątku same pytania i brak odpowiedzi, ale zaryzykuję Ma ktoś może zdjęcia TEGO ustrojstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 ja tez na ryzyko Ma ktoś może jakieś zdjęcia czy plany Sd.Kfz. 250/1 malowań tego pojazdu po '44 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Ostatnio grzebiąc po necie znalazłem takie o to dziwadło z serii "niemiec potrafi" Hmmm... może ktoś się kiedyś pokusi o zrobienie czegoś takiego... A tu fotka owego potwora aby nikt nie myślał, że ktoś mam wybujałą fantazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi