Daniel_ Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 Widzę , że trwa dozbrajanie , czyżby kanister za mały ? więc wymiana na beczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 20 minut temu, Daniel_ napisał: Widzę , że trwa dozbrajanie , czyżby kanister za mały ? więc wymiana na beczkę ? Trwa poszukiwanie ostatecznego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 OMG Ostateczne rozwiązanie ?....... Rany Julek, co się tu pisze Wracając do warsztatu, to zapowiada się zacnie. Gratki panie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 (edytowane) Godzinę temu, Dudipl napisał: Wracając do warsztatu, to zapowiada się zacnie. Gratki panie!! Dzięki! 2 godziny temu, Daniel_ napisał: ... czyżby kanister za mały ? więc wymiana na beczkę ? Beczka być musi, inaczej się nie liczy Edytowane 21 Września 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 Niech będzie, że 80%. W sumie rzeczy do zrobienia można policzyć na palcach rąk, nogi niepotrzebne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 (edytowane) Wygląda naprawdę bojowo . Na grzebieniach gąsienic będzie jeszcze jakiś błysk ? 25 minut temu, Dorotka napisał: Niech będzie, że 80%. W sumie rzeczy do zrobienia można policzyć na palcach rąk, nogi niepotrzebne Czyli , że skończysz go . I będą fanfary i fajerwerki Edytowane 21 Września 2019 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 Ha, ha...Czy będą fanfary i fajerwerki to nie wiem, ale skończę go z całą pewnością... Dobrze, że mi zwróciłeś uwagę na te gąski, bo już mi się trochę nie chce Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 6 minut temu, Dorotka napisał: ale skończę go z całą pewnością Skończysz skonczysz ,tyle się naskrobales , namęczyłem z drobiazgami , że teraz już jesteś w "drzwiach" . Co za różnica czy się cofnąć czy zamknąć z zewnątrz . Jedno zwróciło moją uwagę , wybierasz zawsze ciekawe tematy . Pozdrawiam Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 3 minuty temu, Hello napisał: ........... Jedno zwróciło moją uwagę , wybierasz zawsze ciekawe tematy . Pozdrawiam Hello Bo ja wiem, czy Abrams jest ciekawy? Następny będzie Leopard A7+ nówka sztuka, nie śmigana... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 W sumie chciałem edytować ale teraz poprawie . Abrams może nie jest w czołówce " ciekawości " . Ale w Twoim wykonaniu wyszło ,że może jednak być . Ciężko się pisze w necie bo żeby wszystko przekazać to ze dwie strony by trzeba nastukać . Pozdrawiam Hello Mimo , że Leopard pewnie nie nasz (nie znam się) będę patrzył . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 Fajnie idzie, tak z ciekawosci, z kad te wszystkie dodatki na czolg? Ps jak tam asfalt po wyschnieciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Września 2019 Autor Share Napisano 21 Września 2019 (edytowane) 24 minuty temu, michal0281 napisał: Fajnie idzie, tak z ciekawosci, z kad te wszystkie dodatki na czolg? Ps jak tam asfalt po wyschnieciu? Dzięki! Asfalt jest jaki był, tylko suchy - czeka na swoją kolej, najpierw chce tego złoma skończyć... Dodatki są z różnych firm - Plus Model, Eureka XXL, Dioart, Matho Models i innych, nawet nie pamiętam jakich, bo pudełka wywaliłem Edytowane 21 Września 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 No nie Jacku, wracam z urlopu a tu taki piękny Abrams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Września 2019 Autor Share Napisano 22 Września 2019 6 godzin temu, Bengal napisał: No nie Jacku, wracam z urlopu a tu taki piękny Abrams He, he, he.... Człowiek nie zna dnia ani godziny, życie wciąż go zaskakuje Fajnie, że się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Października 2019 Autor Share Napisano 1 Października 2019 Nieuchronnie zbliżam się do końca... Pobawię się jeszcze trochę kredkami od AK , zrobię jeszcze jakieś plamy, poprawki, piach, kurz i finito.. Fotek warsztatowych już chyba wystarczy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 Nabiera kształtów, podoba się..! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 Podoba się fajnie delikatnie pobrudzony ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 A ja z innej beczki, może głupie pytanie - nurtuje mnie czym jest ten pojemnik/wanna z uchwytami na tylnej burcie Abramsów, i czemu zwykle tak niewiarygodnie brudny i pordzewiały? Jakaś osłona wydechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 2 minuty temu, kryspacz napisał: A ja z innej beczki, może głupie pytanie - nurtuje mnie czym jest ten pojemnik/wanna z uchwytami na tylnej burcie Abramsów, i czemu zwykle tak niewiarygodnie brudny i pordzewiały? Jakaś osłona wydechu? Bingo... Tylko przed czym to ustrojstwo ma osłaniać, to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 1 Października 2019 Share Napisano 1 Października 2019 (edytowane) To jest deflektor, który kieruje gazy wylotowe z turbiny do góry. Dzięki temu, coś co jedzie za czołgiem, nie stopi się od temperatury gazów. Nie pamiętam gdzie, ale gdzieś wyczytałem o przypadku, kiedy samochód osobowy, zbytnio zbliżył się do Abramsa, bez tego deflektora, no i... nie było co zbierać z osobówki, która spłonęła właśnie po dostaniu się w strumień gazów wylotowych. Edytowane 1 Października 2019 przez Grzegorz Grabowski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi