makinen Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 (edytowane) Rzucam się na głęboką wodę. Czy nie utonę okaże się w trakcie, a z pewnością na końcu- jakikolwiek nastąpi. Scena umiejscowiona w Syrii. Ogólny zarys krajobrazu Kilka zdjęć bohaterów A teraz zestawy do budowy Edytowane 26 Września 2019 przez makinen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 Czemu oni wszyscy tam zarośnięci jak małpiszony? Zawsze mnie to zastanawiało. W Wietnamie za taki wygląd byłaby kocówa, a tu wszyscy jak jeden tak rozbisurmanieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 Super projekt, kibicuję. Tylko jedno mnie zastanawia, humvee nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 Projekt rewelacja. To już kawał dioramy będzie. Jak dużą podstawę planujesz? Gorąco kibicuję! Jeśli chcesz to mogę się powtrącać i pokomentować, bo lubię te klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Września 2019 Autor Share Napisano 26 Września 2019 (edytowane) 25 minut temu, Stojkovic napisał: Czemu oni wszyscy tam zarośnięci jak małpiszony? Zawsze mnie to zastanawiało. W Wietnamie za taki wygląd byłaby kocówa, a tu wszyscy jak jeden tak rozbisurmanieni? Operatorzy wojsk specjalnych są na innych prawach w kwestii wyposażenia, trochę umundurowania, wyglądu. Zobacz Deltę Force, SAS w Afganistanie, czy Omanie.- ubrani jak lokalesi, brodaci. Maja wtopić się w otoczenie. I tak już się trochę sytuacja unormowała, bo lata 90/2000 to była wolna amerykanka. Edytowane 26 Września 2019 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Września 2019 Autor Share Napisano 26 Września 2019 Stojkovic- żeby nie było...tu masz operatora GROM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Września 2019 Autor Share Napisano 26 Września 2019 Na dziś stan wygląda tak- coś, co miało zafunkcjonować w innej pracy, ale wreszcie znalazło swoje docelowe miejsce. Załoganci Toyoty w pierwszym podejściu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 Idąc od góry i od początku... Na pierwszym zdjęciu znajdują się zdjęcia M-ATV wersji sof, takowym też nas uraczysz, czy wobec braku szczegółowej dokumentacji na razie nie ma tego tematu..? Dzięki za ciekawe zdjęcia specjalsów, tym Gromowcem to mnie zaskoczyłeś - nie sądziłem, że aż do tego stopnia również w Gromie postępowało rozprężenie regulaminu... Swoją droga przypominam sobie wspomnienia jednego z operatorów, który opowiadał, że pewnego razu znalazł się zupełnie przypadkowo poza Campem w takim ubranku i nieogolonej facjacie. Po utracie środka transportu na piechotę wrócił pod bazę. A tam na powitanie Yankesi w bradleyu z wycelowaną w niego wieżą i zdecydowaną komendą o zakazie zbliżania. Kiedy zorientował się, że telefon satelitarny i komórka nie działa, to zrozumiał że ma problem... Możesz napisać z jakiego okresu i konfliktu pochodzi to zdjęcie operatora Grom..? Quad i jego załogant wyglądają dobrze, tylko brakuje mi trochę suchego pędzla na pojeździe i tobołkach... Ten klient przy motorze jest ja dla mnie w jakiejś dziwnej pozycji - najsłabszy element z tego co dotychczas pokazałeś... Kanister w ręce tego pochylonego też mnie nie przekonuje - daj mu jakiś karabin, albo walizkę ze snajperką do ciągnięcia... Załoganci toyoty na duży plus... Jeśli możesz, to wrzuć do wątku więcej fotek specjalsów - przydadzą się na pewno..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Września 2019 Autor Share Napisano 26 Września 2019 M-ATV nie będzie. Zdjęcie tylko krajobrazu. GROM jest z Afganistanu. ten operator ma dziś swoją firmę szkoleniową (jak wielu z nich). Ten klęczący przy motocyklu będzie w innym miejscu razem z lokalesem. Kanister zostaje w ręce. Zaczekaj na całość. Fotek operatorów już raczej nie będę wrzucał, bo...mam ich kilkaset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 Fajny projekt się zapowiad, zasiadam i kibicuję.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Września 2019 Autor Share Napisano 26 Września 2019 To dla Mariusza i Stojkovica- Delta Force w Afganistanie i operatorzy DEVGRU - prawda, że niezbyt regulaminowo ubrani i ostrzyżeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 (edytowane) I to mi się podoba. W zasadzie że swoim mizernym wzrostem, lekkimi krągłościami i potarganym gniazdem mógłbym spokojnie być jednym z nich. Edytowane 26 Września 2019 przez mandrivecs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Września 2019 Autor Share Napisano 26 Września 2019 37 minut temu, mandrivecs napisał: I to mi się podoba. W zasadzie że swoim mizernym wzrostem, lekkimi krągłościami i potarganym gniazdem mógłbym spokojnie być jednym z nich. Na zdjęciu tak, ale umrzesz na sprawnościówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 11 minut temu, makinen napisał: Na zdjęciu tak, ale umrzesz na sprawnościówce. Wozili by mnie w Rosomaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Września 2019 Share Napisano 26 Września 2019 Sorki, że się wtrącę. W sprawie zarostu.Gdzieś spotkałem się z opinią (niestety, luka w pamięci więc nie podam źródła), że jest to ponoć związane z ichnią kulturą - mężczyzna bez brody nie ma szacunku, nie jest poważany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 7 godzin temu, Baas ArK napisał: Sorki, że się wtrącę. W sprawie zarostu.Gdzieś spotkałem się z opinią (niestety, luka w pamięci więc nie podam źródła), że jest to ponoć związane z ichnią kulturą - mężczyzna bez brody nie ma szacunku, nie jest poważany. To jak u nas kobieta bez tipsów Coś w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 Ja również zasiadam do kibicowania , wygląda , że diorama "na bogato" będzie . Mam na myśli jakość materiałów i ilość operatorów . Będę podglądał . Czy żeby zostać specjalsem sprawność jest najważniejsza? Wydaje mi się że nie . Sprawność fizyczną można wyćwiczyć , ale pewnych cech charakteru i psychiki już nie i chyba one są bardziej decydujące . Pamiętam , kiedyś taki reportaż , chyba się to nazywało "Selekcja" w którym naprawdę wysportowani i w świetnej kondycji odpadali zaraz na początku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 Mój doping też masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 Inne czasy i specjalsi.A Rumcajsy wciąż w modzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Husarz94 Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 (edytowane) Jeżeli dobrze pamiętam to już SAS-i podczas II WŚ charakteryzowali się zarostem: Edytowane 27 Września 2019 przez Husarz94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Też także jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Września 2019 Autor Share Napisano 30 Września 2019 Dziś dotarł do mnie jeden z bohaterów Toyota na warsztacie Specialsi po podkładzie i kolorze bazowym kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 30 Września 2019 Share Napisano 30 Września 2019 Fajny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Października 2019 Autor Share Napisano 1 Października 2019 Toyota z barierkami i na 95% skończonym koszem na klapie Figuranci po dwóch pierwszych kolorach kamuflażu- od jutra zamieniam Iphone'a na lustrzankę . Nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Października 2019 Autor Share Napisano 10 Października 2019 Załoganci w kabinie gotowi Toyota się składa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi