spiton Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 (edytowane) Buduje sobie taka dioramę. Na luzie. miałem jej nie pokazywać, bo ostatnio trochę się z moim modelarstwem wycofałem . ale wszedłem na forum i pomyślałem, że jednak się z wami podzielę tym moim nowym klamotem . Wrzucam kilka fotek . Jestem na etapie brudzenia i dorabiania detali. Przede mną zlepienie Jeepa i jankesów, którzy będą się fotografowali przy tym niszczejącym na lotnisku po wojnie Raidenie . Edytowane 4 Października 2019 przez spiton 6 Cytuj
Rafako Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 Ooooooo! Ale to fajne! Pierwsze trzy zdjęcia myślałem, że oryginalne z epoki... Cytuj
panDespota Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 (edytowane) Super projekt i wykonanie. Napisy na stateczniku pionowym zostały a farba zielona w około zlazła, spod hinomaru na ogonie też, ale to szczegół. Musiałem sie do czegos przyczepić Czekam na resztę! Edytowane 4 Października 2019 przez panDespota Cytuj
Xmen Napisano 4 Października 2019 Napisano 4 Października 2019 Nie powinien być ze zdemontowanym śmigłem ? Cytuj
spiton Napisano 4 Października 2019 Autor Napisano 4 Października 2019 (edytowane) 13 godzin temu, panDespota napisał: Super projekt i wykonanie. Napisy na stateczniku pionowym zostały a farba zielona w około zlazła, spod hinomaru na ogonie też, ale to szczegół. Musiałem sie do czegos przyczepić Czekam na resztę! poprawie na ogonie. To na razie warsztat . Na kadłubie, taką sytuacje mam na zdjęciu. Myśle, że goście podmalowywali, hinomaru, mimo, że obok nie było juz farby Edytowane 4 Października 2019 przez spiton Cytuj
spiton Napisano 4 Października 2019 Autor Napisano 4 Października 2019 9 godzin temu, Xmen napisał: Nie powinien być ze zdemontowanym śmigłem ? ispiruje się jednym zdjęciem. I na nim smigło jest Cytuj
Xmen Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 Jeżeli jest tak na zdjęciu to gra gitara.Czekam na finał. 1 Cytuj
sebastain Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 A zdjecia z przebiegu prac będą?Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj
hamp Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 Fajny model, robi wrażenie, a fotki świetne. Cytuj
eldiabllo Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 Spiton, bierem łoscypka, zasiadom i łoglondom . Cytuj
spiton Napisano 5 Października 2019 Autor Napisano 5 Października 2019 (edytowane) 14 godzin temu, eldiabllo napisał: Spiton, bierem łoscypka, zasiadom i łoglondom . Fnet cosi wrucem, bo zek włośnie trosecke ujon tyk biołyk ziajoków na silniku i zek dorysowoł, troskę śwarniejse kredkom, co zek jom babie zadupcył, kie warzyła stawe. I jako mi radził pan Despota zdrapołek troche tyk cyfer na łogonie . Mioł chłop racje. I ci jesce powiem kumie, zek sie chycił za klijenie Dzipa. Robota piekno! Ciesy ! Ino zek zacon od klijenia a nie tak jako trza od intrukcji. A ze kjilem CA to wis jako było... Edytowane 6 Października 2019 przez spiton 1 Cytuj
arhtus Napisano 5 Października 2019 Napisano 5 Października 2019 Projekt chyba na zacnym poziomie skoro czytając wstęp i widząc pierwszą fotkę, pomyślałem, że jeśli model będzie inspirowany tą fotografią to może być ciekawie, ha ha ha nabrałem się Cytuj
spiton Napisano 6 Października 2019 Autor Napisano 6 Października 2019 Coś tam poprawiałem. detale malunku. Między innymi napis na ogonie. 2 Cytuj
slamacek Napisano 20 Października 2019 Napisano 20 Października 2019 Super pomysł i super wykonanie. Jedyne co mi przeszkadza - ale to dopiero po dłużej chwili - intensywność aotake iro. Mam wrażenie, ze przy tak zerodowanym kamuflażu również i ją przydałoby się ciut przygasić - vide podwozie na zdjęciu z hamerykaninem w kabinie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi