spiton Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 (edytowane) Buduje sobie taka dioramę. Na luzie. miałem jej nie pokazywać, bo ostatnio trochę się z moim modelarstwem wycofałem . ale wszedłem na forum i pomyślałem, że jednak się z wami podzielę tym moim nowym klamotem . Wrzucam kilka fotek . Jestem na etapie brudzenia i dorabiania detali. Przede mną zlepienie Jeepa i jankesów, którzy będą się fotografowali przy tym niszczejącym na lotnisku po wojnie Raidenie . Edytowane 4 Października 2019 przez spiton 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafako Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Ooooooo! Ale to fajne! Pierwsze trzy zdjęcia myślałem, że oryginalne z epoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 (edytowane) Super projekt i wykonanie. Napisy na stateczniku pionowym zostały a farba zielona w około zlazła, spod hinomaru na ogonie też, ale to szczegół. Musiałem sie do czegos przyczepić Czekam na resztę! Edytowane 4 Października 2019 przez panDespota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Nie powinien być ze zdemontowanym śmigłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 (edytowane) 13 godzin temu, panDespota napisał: Super projekt i wykonanie. Napisy na stateczniku pionowym zostały a farba zielona w około zlazła, spod hinomaru na ogonie też, ale to szczegół. Musiałem sie do czegos przyczepić Czekam na resztę! poprawie na ogonie. To na razie warsztat . Na kadłubie, taką sytuacje mam na zdjęciu. Myśle, że goście podmalowywali, hinomaru, mimo, że obok nie było juz farby Edytowane 4 Października 2019 przez spiton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 9 godzin temu, Xmen napisał: Nie powinien być ze zdemontowanym śmigłem ? ispiruje się jednym zdjęciem. I na nim smigło jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Jeżeli jest tak na zdjęciu to gra gitara.Czekam na finał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 A zdjecia z przebiegu prac będą?Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Fajny model, robi wrażenie, a fotki świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Spiton, bierem łoscypka, zasiadom i łoglondom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Października 2019 Autor Share Napisano 5 Października 2019 (edytowane) 14 godzin temu, eldiabllo napisał: Spiton, bierem łoscypka, zasiadom i łoglondom . Fnet cosi wrucem, bo zek włośnie trosecke ujon tyk biołyk ziajoków na silniku i zek dorysowoł, troskę śwarniejse kredkom, co zek jom babie zadupcył, kie warzyła stawe. I jako mi radził pan Despota zdrapołek troche tyk cyfer na łogonie . Mioł chłop racje. I ci jesce powiem kumie, zek sie chycił za klijenie Dzipa. Robota piekno! Ciesy ! Ino zek zacon od klijenia a nie tak jako trza od intrukcji. A ze kjilem CA to wis jako było... Edytowane 6 Października 2019 przez spiton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Projekt chyba na zacnym poziomie skoro czytając wstęp i widząc pierwszą fotkę, pomyślałem, że jeśli model będzie inspirowany tą fotografią to może być ciekawie, ha ha ha nabrałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Października 2019 Autor Share Napisano 6 Października 2019 Coś tam poprawiałem. detale malunku. Między innymi napis na ogonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Super wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 20 Października 2019 Share Napisano 20 Października 2019 Super pomysł i super wykonanie. Jedyne co mi przeszkadza - ale to dopiero po dłużej chwili - intensywność aotake iro. Mam wrażenie, ze przy tak zerodowanym kamuflażu również i ją przydałoby się ciut przygasić - vide podwozie na zdjęciu z hamerykaninem w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi