michal0281 Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 No to widac, ze blotko masz juz opanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Października 2019 Autor Share Napisano 30 Października 2019 (edytowane) Godzinę temu, michal0281 napisał: No to widac, ze blotko masz juz opanowane. Dzięki, właśnie o to mi przy tym modelu chodziło, żeby się tym błotem pobawić... Zobaczymy co będzie dalej.... Edytowane 30 Października 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Października 2019 Autor Share Napisano 30 Października 2019 Koniec zabawy z brudzeniem wanny... Teraz koła i gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Października 2019 Autor Share Napisano 30 Października 2019 No i tak nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 (edytowane) Nie montuj mu fartuchów, to będzie coś widać. Edytowane 30 Października 2019 przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Października 2019 Autor Share Napisano 31 Października 2019 12 godzin temu, Grzegorz Grabowski napisał: Nie montuj mu fartuchów, to będzie coś widać. Dokończę go "pudełkowo" i chyba wezmę się za polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 31 Października 2019 Share Napisano 31 Października 2019 Jeden abnegat odzierający co się da z fartuchów wystarczy na tym forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Listopada 2019 Autor Share Napisano 3 Listopada 2019 Składamy klocki dalej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Listopada 2019 Autor Share Napisano 6 Listopada 2019 Dłubiemy sobie dalej... Zaczyna to przypominać czołg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 całkiem całkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Listopada 2019 Autor Share Napisano 6 Listopada 2019 Nie wiem jakie są wasze, ale ja mam całkiem sympatyczne wrażenia... Mocno trzyma, można pozycjonować i czyścić wodą... No chyba, że go później chemia zniszczy, ale raczej wątpię... Ktoś? Coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 Z opisu wnioskuje ze to jakas odmiana Wikolu Mig Ammo Ultra Glue is a high strength acrylic glue. Specially designed to fix photo-etched or transparent parts comfortably without leaving any residue whatsoever. This formula is also perfect for all types of cardboard building materials, various types of paper or laser-cut cardboard, and wood. You can also use it when creating dioramas to firmly secure groundwork products. ULTRA-GLUE can be precisely applied with a brush and can be diluted and cleaned with water. Dries to a completely transparent finish in 24hours. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Listopada 2019 Super Moderator Share Napisano 6 Listopada 2019 Haha a mialem pisać ze to pewnie wikol grunt to dorobić opakowanie i ideologie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Listopada 2019 Autor Share Napisano 7 Listopada 2019 To, że jest to jakaś "odmiana" wikolu jest oczywistą oczywistością. Nie zmienia to faktu, że owa odmiana "łapie" doskonale części metalowe, pozwala dość długo je pozycjonować, trzyma je świetnie i łatwo zmywa się wodą. Kilku różnych odmian wikolu używałem, ale żaden z nich nie zachowywał się tak jak ta jego "odmiana". Owszem było podobnie, ale inaczej. Nie będę tu pitolił, że jest to wynalazek roku, stwierdzam jedynie, że mnie się spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Nie miałem problemu z klejeniem części metalowych "kropelką", lepsza wersja w żelu, lub nawet butaprenem. Delikatnie, też można poprawiać, ustawiać, a po wyschnięciu nie oderwiesz. Butapren może taki minus, schnie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Dałeś czadu z tym spodem, ja to zawsze he, he idę po łebkach, bo kto by tam czołga odwracał do górami nogi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Listopada 2019 Autor Share Napisano 7 Listopada 2019 (edytowane) 39 minut temu, Baldigozz napisał: Dałeś czadu z tym spodem, ja to zawsze he, he idę po łebkach, bo kto by tam czołga odwracał do górami nogi... Ćwiczenie przed Izraelitami, nic nie widać to mogłem przyświrować Lecimy dalej... Edytowane 7 Listopada 2019 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Listopada 2019 Autor Share Napisano 8 Listopada 2019 Kończą mi się klocki w pudełku... Powoli można zabierać się za mieszanie farbek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Listopada 2019 Share Napisano 8 Listopada 2019 No i fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Listopada 2019 Autor Share Napisano 11 Listopada 2019 Duperelizację uważam za rozpoczętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Listopada 2019 Autor Share Napisano 17 Listopada 2019 (edytowane) Klocki się skończyły, czas na farbki... Model miejscami wredny, szczególnie w zakresie mocowania przedniego pancerza na wieży i tylnych na niej zasobników. Część z wpustów form woła o pomstę do nieba. Ale jako całość fajna zabawa, początkującemu bym jednak nie polecił... Część elementów na taśmę i "na ślinę". Edytowane 17 Listopada 2019 przez Dorotka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 Wkoncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Listopada 2019 Autor Share Napisano 17 Listopada 2019 8 minut temu, Bengal napisał: Wkoncu Ale co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 9 minut temu, Dorotka napisał: Ale co? Będzie malowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 17 Listopada 2019 Share Napisano 17 Listopada 2019 W dniu 11.11.2019 o 21:23, Dorotka napisał: Duperelizację uważam za rozpoczętą Lufka wygląda obłędnie , powtórzę za Bengalem - wreszcie . Tylko nie spiesz się , wszystko pokazuj . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi