mirage3 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca czy to sa wypraski te co answer miał puszczać czy to coś jeszce innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 2 godziny temu, mirage3 napisał: A więc... nie ma już odwrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 12 minut temu, Qz9 napisał: czy to sa wypraski te co answer miał puszczać czy to coś jeszce innego? Wyprasek Answera to na oczy nikt nie widział chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 3 minuty temu, socjo1 napisał: Wyprasek Answera to na oczy nikt nie widział chyba. Nawet Answer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca (edytowane) 10 minut temu, socjo1 napisał: Wyprasek Answera to na oczy nikt nie widział chyba. ojjjj... Tyle, że Answer wstępnie zapowiadał 1:48 Edytowane 13 Lipca przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 2 minuty temu, Grzes napisał: ojjjj... A to ja przepraszam! Inne (foto wzięte z linkowanej wcześniej strony modelarzy koszalińskich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 19 godzin temu, socjo1 napisał: Aaaaabsolutnie! Nawet jeden egzemplarz z szachownicami jest przewidziany w pudełkowych kalkach. I super. Na początku lat '90-tych zrobiłem z Matchboxa z oznaczeniem EWoS NT 280/G według rysunku bocznego z BSP nr.42 . Czas mu znaleźć zmiennikai odesłać go na emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca (edytowane) Przepraszam - dubel. Edytowane 13 Lipca przez Baas ArK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 1 godzinę temu, Baas ArK napisał: I super. Na początku lat '90-tych zrobiłem z Matchboxa z oznaczeniem EWoS NT 280/G według rysunku bocznego z BSP nr.42 . Czas mu znaleźć zmiennikai odesłać go na emeryturę. Ja zaś - z tego samego - rozpoznawczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca (edytowane) No to wrzucę i tu, bo to świeżutkie Dromadery dostępne od września '2025 Edytowane 13 Lipca przez Grzes 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano Piątek o 04:08 Share Napisano Piątek o 04:08 kolejne wznowienie ze special hobby 1/72 F-82H Twin Mustang - Special Hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Sobota o 07:14 Share Napisano Sobota o 07:14 Trochę jestem zdziwiony ale cóż takie są fakty. Jednak nie Revell a Hasegawa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Sobota o 10:53 Share Napisano Sobota o 10:53 3 godziny temu, mirage3 napisał: Trochę jestem zdziwiony ale cóż takie są fakty. Jednak nie Revell a Hasegawa ! To co, jednak Revell króluje w tym temacie? Haska chyba jest za słaba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Sobota o 13:12 Share Napisano Sobota o 13:12 (edytowane) Ale do wczesnych czyli A i pochodnych to jednak haska chyba lepsza jest. Fakt formy stare bo to jeszcze lata 80te Edytowane Sobota o 13:13 przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano Sobota o 18:13 Share Napisano Sobota o 18:13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Sobota o 18:19 Share Napisano Sobota o 18:19 5 godzin temu, Qz9 napisał: Ale do wczesnych czyli A i pochodnych to jednak haska chyba lepsza jest. Fakt formy stare bo to jeszcze lata 80te Ale wklęsłe czy wypukłe linie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Sobota o 18:59 Share Napisano Sobota o 18:59 (edytowane) Godzinę temu, jmx62 napisał: Ale wklęsłe czy wypukłe linie? Hasegawa jest wklęsła. Jednak należy nadmienić, że Revell ze swoimi Viperami zaczynał od F-16A MLU więc jak najbardziej by pasował pod obecne ukraińskie maszyny. Oczywiście pylony uzbrojenia od duńskiej Termy i wzmocnienia na kadłubie we własnym zakresie. Edytowane Sobota o 19:48 przez mirage3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano wczoraj o 07:22 Share Napisano wczoraj o 07:22 (edytowane) Nie jestem100% pewien bo nie mam w ręku ale patrząc na wypraski w necie to wyglada że revell ma tylko jedną część tylną kadłuba i ona jest do wersji A. Byłem przekonany że to jest C ale nawet na zdjęciach w recenzji KFSa o budowie polskich Viperów ewidentnie tylna część kadłuba jest do A a nie do C i tylko statecznik z podstawą jest podmieniany. C ma górne panele tuż przy podstawie prawie prostokątne bo podstawa w C jest szersza i prostokątny kształt statecznika w rzucie z góry jest dłuższy. Na zdjęciu widać że to A, panele mają wyraźnie trapezowaty kształt z dużym skosem od góry przy podstawie statecznika. Także revell pasuje. Edytowane 23 godziny temu przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 09:23 Share Napisano wczoraj o 09:23 Po zapowiedziach jeszcze z kwietnia, materializuje się Mossie NF Mk.XXX od Special Hobby. Zgodnie z zapowiedzią, jest i nasz : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi