Grzes Napisano 13 Stycznia Napisano 13 Stycznia Godzinę temu, Cypis napisał: Kolejne wznowienie Antonowa z firmy Amodel , An-26 (wersja wczesna) Wznawiane będą też An-24, -26, -30, -32. Pisał o tym @Moses na poprzedniej stronie. Cytuj
TM48 Napisano 13 Stycznia Napisano 13 Stycznia 1 godzinę temu, Cypis napisał: Czego ty nie rozumiesz ? Nie rozumiem tego, że za każdym razem reagujesz agresywnie, nawet jak nie masz racji. Popatrz na poprzednią stronę. Rozumiem natomiast, że jest jakiś konkurs kto wrzuci więcej nowości i chcesz go wygrać. 3 Cytuj
barszczo Napisano 13 Stycznia Napisano 13 Stycznia 36 minut temu, TM48 napisał: Rozumiem natomiast, że jest jakiś konkurs kto wrzuci więcej nowości i chcesz go wygrać. Cytuj
barszczo Napisano 14 Stycznia Napisano 14 Stycznia (edytowane) Zapowiedzi Airfixa na lato: Edytowane 14 Stycznia przez barszczo 3 1 Cytuj
mirage3 Napisano 14 Stycznia Napisano 14 Stycznia (edytowane) Jeszcze to... I to fajne takie Edytowane 14 Stycznia przez mirage3 3 1 Cytuj
DamianosPL Napisano 15 Stycznia Napisano 15 Stycznia Wkońcu będę mógł kupić i skleić z przymkniętymi skrzydłami. Szkoda ze dopiero na Jesień Cytuj
Moses Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia O! W tym miesiącu jeszcze nie było zapowiedzi żadnej 109 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia 27 minut temu, Moses napisał: O! W tym miesiącu jeszcze nie było zapowiedzi żadnej 109 Wiesz , punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, np przedstawiciele Airfix na premierze nowego 109 G5/6 w 1:24 zapytani czemu taki (w domyśle: oklepany) wybór nowego modelu odpowiedzieli m.in. "... no i nie jest to kolejny Spitfire " Pozdr ww Cytuj
mirage3 Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia (edytowane) Test shoty Dzbanków Dora Wings >>KLIK<< Edytowane 19 Stycznia przez mirage3 4 Cytuj
DobreMzimu Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia 5 godzin temu, mirage3 napisał: Test shoty Dzbanków Dora Wings >>KLIK<< 72 czy 48? Cytuj
mirage3 Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia 2 godziny temu, mysiek13 napisał: A wiadomo jakie wersje P47 wydadzą? Dzbanki będą w wersjach B i C. 1 godzinę temu, DobreMzimu napisał: 72 czy 48? W skali 1/48 już od kilku lat, te na zdjęciach to wypraski modelu w skali 1/72. 2 Cytuj
Kon_Bar Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia 24 minuty temu, Pasqual napisał: No i przeszła mi motywacja do skończenia żywicy… Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia 10 minut temu, Kon_Bar napisał: No i przeszła mi motywacja do skończenia żywicy… Poczekaj, żeby się jeszcze nie okazało, że jak pokażą wypraski, to Ci motywacja do żywicy wróci 1 Cytuj
Pasqual Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia 6 minut temu, Kon_Bar napisał: No i przeszła mi motywacja do skończenia żywicy… Moja żywica w szafie nawet nie tknięta. Cytuj
Grzes Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia 28 minut temu, Kon_Bar napisał: No i przeszła mi motywacja do skończenia żywicy… Niby doświadczony, a trza tłumaczyć jak dziecku... Model po zakupie, musi odleżeć swoje na półce. Tak około 5-7 lat i dopiero można myśleć nad jego wyciąganiem. A jak zrobisz to za wcześnie, to tak się dzieje, jak wyżej - Ty rozpoczniesz, ktoś wyda lepszy. 1 2 Cytuj
Kon_Bar Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia 27 minut temu, Grzes napisał: Niby doświadczony, a trza tłumaczyć jak dziecku... Model po zakupie, musi odleżeć swoje na półce. Tak około 5-7 lat i dopiero można myśleć nad jego wyciąganiem. A jak zrobisz to za wcześnie, to tak się dzieje, jak wyżej - Ty rozpoczniesz, ktoś wyda lepszy. To nie tak. Zwykle wydawali nowy model własnie dopiero po tym jak skończyłem stary. A tu jakoś... za wcześnie ta zapowiedź 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia 2 godziny temu, Pasqual napisał: Czyli Włosi wyskoczyli z nowością pierwsi, w ub roku chodziły słuchy że Academy ma wydać zupełnie nowego FAfika Będzie ciekawie jak Aca wyda i będą 2... Pozdr ww Cytuj
Grzes Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia 7 minut temu, wuwumaster napisał: Czyli Włosi wyskoczyli z nowością pierwsi, w ub roku chodziły słuchy że Academy ma wydać zupełnie nowego FAfika Będzie ciekawie jak Aca wyda i będą 2... Ale to jest zapowiedź M-346 Master, a nie FA-50. Cytuj
panmopsik Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia jeszcze niejedna nowinka może się pokazać: M-346N, TA-50N, T-7A i zbudowany specjalnie SNC Freedom Trainer starają się o kontrakt zastępujący US Navy T-45 Goshawk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi