Grzes Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia 47 minut temu, Moses napisał: 212 zestawów BF-109 (wg mojehobby) aaa, chyba, że tak. Skoro tylko tyle, to faktycznie czekamy na kolejne wypusty Cytuj
Grzes Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia 18 minut temu, BRAVO112 napisał: Nigdy sie nie nauczycie... Nie trać wiary Cytuj
giberes Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia Do wypustów przywykłem, ale nie znoszę, gdy "wokalista" Szpak mówi o wykonach. Cytuj
Grzes Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia 6 minut temu, giberes napisał: "wokalista" Szpak To raczej "wokaliszcze" 2 1 Cytuj
BRAVO112 Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia Jezyk (jaki by nie byl ) jest "objektem" zywym ale nie przesadzajcie... Cytuj
Tainan41 Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia 4 godziny temu, Moses napisał: Super. Kolejna 109 miesiąc bez zapowiedzi 109 (albo dwóch) miesiącem straconym No cóż. Są to jedne z tych samolotów, których modele stara się mieć każda mejnstrimowa firma. Ja się cieszę że ze względu na zainteresowania "kampanijne". Ale fakt, jakiś dobry model D4Y Judy by się przydał. 3 godziny temu, Grzes napisał: Też się ucieszyłem Dawać więcej meserszmitów i spitfajerów! Im więcej Spitów tym lepiej. Szczególnie dobrych. 1 Cytuj
Artek82 Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia 3 godziny temu, abtb napisał: nic mnie tak nie ucieszy jak take cuś Do kolekcji agrolotów w sam raz. Dromader już jest, Belfegor i Kruk też. Gawron w drodze, Antek, Pociak, Piper Pawnee też są. Mi-2 do agro się wystruga jakieś szpeje i jeszcze Turbo Kruk ma być 2 Cytuj
Artek82 Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia (edytowane) . Edytowane 29 Stycznia przez Artek82 Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia 11 godzin temu, Soris napisał: - górna część obudowy filtra powietrza nie była czerwona Wydaje mi się, że przynajmniej częściowo była, ale na pewno nie w całości. Co przy okazji pozwala zauważyć kolejną nieścisłość w ilustracji w postaci niepotrzebnego trójkąta olejowego. Cytuj
Soris Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia Tak, masz rację, powinienem napisać, że chodzi o tę część na okapotowaniu silnika. Cytat 7 godzin temu, abtb napisał: Będę konsekwentny - nic mnie tak nie ucieszy jak nowy "śledź" No przecież dostałeś, po japońsku... 1 Cytuj
RogerM Napisano 29 Stycznia Napisano 29 Stycznia 11 godzin temu, Tainan41 napisał: W przeciwieństwie do Emili i Vala, ten model mnie kompletnie nie interesuje. Ale znam parę osób, które czekają i cieszę się, że będą go mieć w swych rękach. Ooooo, a przecież wersja T to Emil tylko skrzydła miał dłuższe..... Cytuj
Tainan41 Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia 17 godzin temu, RogerM napisał: Ooooo, a przecież wersja T to Emil tylko skrzydła miał dłuższe..... Owszem, ale poza moimi "kampanijny mi" zainteresowaniami. Cytuj
JJ62 Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia 19 godzin temu, Soris napisał: No przecież dostałeś, po japońsku... Czy to zdjęcie z Norymbergi? Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia 16 minut temu, JJ62 napisał: Czy to zdjęcie z Norymbergi? Z All Japan Model & Hobby Show 2025. W Norymberdze z kategorii producentów modeli redukcyjnych pozostały już tylko niedobitki, a sam Fine Molds chyba nigdy się tam nie pojawił. 1 Cytuj
barszczo Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia Z katalogu Special Hobby, rodzinka Emili się powiększy: Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia (edytowane) 10 minut temu, Tainan41 napisał: Ktoś pozazdrościł Clear Propos Akurat E-0 i T to SH ma w opracowaniu od dobrych paru lat. Tam po prostu wszystko wolno idzie. Może chociaż oni będą mieli poprawne kalkomanie, ostatnie podejście do Emila i np. wygląd godeł w tymże wskazuje, że jest tam ktoś, kto jest na bieżąco z literaturą przedmiotu. Edytowane 30 Stycznia przez caughtinthemiddle 1 Cytuj
barszczo Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia Kolejna tegoroczna nowość z katalogu Special Hobby: 3 Cytuj
Xmen Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia 12 minut temu, barszczo napisał: Kolejna tegoroczna nowość z katalogu Special Hobby: Nareszcie. Teraz jeszcze Hudson i będzie super. Cytuj
Moses Napisano 30 Stycznia Napisano 30 Stycznia No w tym tygodniu jeszcze nie było zapowiedzi 109.... A nie czej To będzie,....... z 216 zestaw dostępny na rynku Cytuj
wuwumaster Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego (edytowane) W dniu 30.01.2026 o 21:22, Grzes napisał: A taki Antonow już tu był? Sova-M -> czy to nie będzie Roden z jakimś dodatkiem w 2 lub 3 razy wyższej cenie? Pozdr ww P.s. A w sumie samo się pytanie odpowiedzialo : Edytowane 1 Lutego przez wuwumaster Cytuj
Grzes Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego 1 godzinę temu, wuwumaster napisał: samo się pytanie odpowiedzialo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi