barszczo Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Special Hobby wypuszcza wczesnego Havoca Mk.I w wersji Intruder: Azur Frrom wyda ten sam model jako DB-7 z francuskimi oznaczeniami: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca 1/72 Bf 109G-2 - Eduard 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca No to lecą, dostępne będą pod koniec lipca: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Już w sierpniu: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca 16 minut temu, rudy0007 napisał: Już w sierpniu: Czekam z niecierpliwością - w końcu będzie można zrobić tygryska z Piły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca 15 minut temu, skarczu napisał: Czekam z niecierpliwością - w końcu będzie można zrobić tygryska z Piły. Właśnie tak sobie pozwoliłem spojrzeć, że kolega też z Piły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca No i pięknie. Jest syryjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca ale tez bedzie pewnie z 200.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Może być, choć detal pokazany na FB może sugerować minimalną ilość koniecznych aftermarketów... Więc i dodatkowych wydatków może być mniej... Ciekawe czy wypuszczą też wersję z naszymi malowaniami, jak zapowiadali na fejsie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca 33 minuty temu, BRAVO112 napisał: ale tez bedzie pewnie z 200.... Myślę, że będą to zbliżone pieniądze do modeli już dostępnych. I tak najtaniej będzie w Banzai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca a juz mialem lapac tego z KP w Lingen.... ( Bilek ) zobaczymy, co bedzie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca a trzeba conajmniej dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Po pięknych Suchojach, jeszcze jedna nowość z Modelsvita. Tym razem taki francuski dziwoląg: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca jak wypuszcza ladna suke, to tego ostatniego mozna im wybaczyc... 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca (edytowane) Coś tam pamiętam na fejsie pisali, ze z polskimi malowaniami wyjdzie jeszcze jeden osobno ... Edit: Dobrze pamiętałem. Edytowane 28 Czerwca przez Psar77 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 11 godzin temu, Psar77 napisał: мы уже ждем 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 3 godziny temu, Focus napisał: мы уже ждем Oficjalnie nie zrozumieją. I słusznie - musisz po ukraińsku albo polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Oczywiście zapomniałem - przede wszystkim: "we are waiting" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca W dniu 27.06.2024 o 20:39, barszczo napisał: Po pięknych Suchojach, jeszcze jedna nowość z Modelsvita. Tym razem taki francuski dziwoląg W sumie to był całkiem zgrabny samolot. Widzę że idą równo po Mirażach - może doczekamy się wreszcie Rafale na światowym poziomie? Aftermarkety (kalkomanie, uzbrojenie) są, tylko modele cienkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Godzinę temu, JJ62 napisał: 4 godziny temu, Focus napisał: мы уже ждем Oficjalnie nie zrozumieją. I słusznie - musisz po ukraińsku albo polsku. Myślę, że szybciej zrozumieją po rusku niż po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca Godzinę temu, JJ62 napisał: W sumie to był całkiem zgrabny samolot. Widzę że idą równo po Mirażach - może doczekamy się wreszcie Rafale na światowym poziomie? Aftermarkety (kalkomanie, uzbrojenie) są, tylko modele cienkie... Że Modelsvity to cienkie modele, czy że Rafale jest reprezentowany cienkimi modelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 28 Czerwca Share Napisano 28 Czerwca 18 minut temu, Grzes napisał: Myślę, że szybciej zrozumieją po rusku niż po polsku Ty myślisz, a ja to wiem z praktyki codziennej współpracy z ich firmami i ludźmi tam pracującymi (że zrozumieją to tak, ale przeważnie nie będzie porozumienia ). Dlatego dodałem jako moją przypominajkę - angielski @socjo1 Rafale oczywiście - jakieś kiepskie takie (może nie znam wszystkich?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca gdzies na forum byl prezentowany przed laty Su-17 z Modelsvita . Pamieta ktos cos? Bo wiem, ze jakos mi podpadl i nawet za 10 Euro nie kupilem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 29 Czerwca Share Napisano 29 Czerwca W dniu 28.06.2024 o 09:08, Psar77 napisał: Coś tam pamiętam na fejsie pisali, ze z polskimi malowaniami wyjdzie jeszcze jeden osobno ... Edit: Dobrze pamiętałem. Nie kłamali, jak pisali tak zrobią (źródło Scalemates) : 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi