_OldMan_ Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia A jeśli w tym kierunku idziemy, to Amerykanie stworzyli latającą łódź podwodna i tak z odkryta kabiną. RFS-1, ale to amerykany byli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia W dniu 21.01.2025 o 16:46, Wymysl napisał: Owszem £o Jezusicku!!! Toć tylko tego nie mam do kompletu. A no nie, jeszcze T Mk.2/TAV-8A. Wówczas będę miał wszystkie wersje i dopiero zacznę taśmowo sklejać całe stado "Błotniaków". Nie mogę przegapić bo się zapłaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia 17 godzin temu, M.A.V. napisał: jeśli już było to przepraszam.... Ktoś w nim ster kierunku odwrotnie zamocował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Jeśli to prawda to mnie to zaskoczyło. Nie wiedziałem że Heller jeszcze proponuje jakiekolwiek nowe formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia był zapowiadany od grudnia 2022r. No ale dobrze że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia a nie jest to ciagle Fujimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia 4 minuty temu, BRAVO112 napisał: a nie jest to ciagle Fujimi? Opracowanie Kinetica dla Glow2B pod marką Heller. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Nawet mnie ta nowość od Clear Prop ucieszyła MIG-19PM zaprasza: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Czyli duży "plus" za polskie malowanie będzie można dać, a piszą od kiedy dostępne, czy szybciej niż "nasze" Migi23? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 1 godzinę temu, rudy0007 napisał: nowość od Clear Prop A jak jest z jakością modeli tej firmy? Pytam, bo nie miałem przyjemności poznać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 4 minuty temu, Grzes napisał: A jak jest z jakością modeli tej firmy? Pytam, bo nie miałem przyjemności poznać osobiście. Na ramkach bajka A jak się skleja to jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommyk Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia (edytowane) Zbudowałem Kamana Seasprite od nich. Fajny detal, spasowanie takie, że nie ma miejsca na błąd tzn. nie wybacza błędów. Edytowane 28 Stycznia przez tommyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Niby już tej wiosny, tak producent pisze na swoim 'fanpejdżu' : One of our exciting new releases from Spielwarenmesse 2025 is the 1/72 MiG-19PM—coming this spring! This highly detailed kit brings the iconic interceptor to life in scale, perfect for modelers who appreciate Cold War-era aviation. Today, we’re unveiling the first renders of the model, showcasing its intricate design and accuracy. And stay tuned—this Friday, we’ll be presenting the test build! Let us know in the comments what you think so far! Are you excited about this release? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 8 minut temu, rudy0007 napisał: Niby już tej wiosny No dobra, zobaczymy czy będą szybsi od Trumpetera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia i cena za ich "profipaka" pewnie ze 250pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 10 minut temu, Grzes napisał: No dobra, zobaczymy czy będą szybsi od Trumpetera od Trampka to chyba wszyscy sa szybsi... ( jesli chodzi o Miga-19 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia ale az boje sie ceny za tego Miga-19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Macie chwilę czasu żeby sobie odłożyć, później będzie lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Godzinę temu, Grzes napisał: A jak jest z jakością modeli tej firmy? Pytam, bo nie miałem przyjemności poznać osobiście. Złożyłem ich MiGa-23ML i Bayraktara - są bardzo fajne, ale w przypadku MiGa skomplikowanie jest tak duże, że naprawdę potrzebna jest duża ilość cierpliwości. Wszystko pasuje, detal fajny, ale jak już wspomniał tommyk te modele naprawdę nie wybaczają błędów i mają masę malutkich części. Ale 19 na pewno trafi na moją półkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 4 minuty temu, Matys napisał: mają masę malutkich części uuuuf, tego nie lubię... Obaczym jak będzie z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Ja czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia Godzinę temu, Grzes napisał: Obaczym jak będzie z ceną. nie lubisz malutkich czesci, to Ci doloza....z grubej rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 8 minut temu, BRAVO112 napisał: nie lubisz malutkich czesci Może nie tyle malutkich, co nadmiernego komplikowania tego, co może być proste. Jak w Sokołach od Answera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia mialem na mysli cene.... Ta nie bedzie mala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi