wprzybylak Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia Nie wiem, czy już ktoś wstawił info o takiej nowości: A-10C Thunderbolt II - Great Wall Hobby L7215 skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 1/72 CH-37 - Waloryzacja - Shelf Oddity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 14 godzin temu, wprzybylak napisał: Nie wiem, czy już ktoś wstawił info o takiej nowości: A-10C Thunderbolt II - Great Wall Hobby L7215 skala Owszem ja str 215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 13 minut temu, Psar77 napisał: Owszem ja str 215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 5 godzin temu, KFS-miniatures napisał: 1/72 CH-37 - Waloryzacja - Shelf Oddity No to teraz można to budować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia (edytowane) 3 godziny temu, Psar77 napisał: Owszem ja str 215 To ja trochę pospamuje. Dotarł 1 kwietnia, ale nikt by mi nie uwierzył. Stąd też dopie dziś wrzucam. Pierwsze fotki, robione na szybko. Oprócz tego w huk uzbrojenia do niego, na odrębnych wypraskach. Miłego oglądania. Edytowane 3 Kwietnia przez jl dodanie tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia i tutaj część druga, bo nie wszystko się załadowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Wygląda zacnie. Nie wnikając w merytorykę zastanawia tylko spasowanie tylnej części kadłuba gdzie łączą się 3 sekcje i mamy wypukłe nity, no i to ugięcie na kołach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Ale te nity przynajmniej w części ogonowej kadłuba to mi się kojarzą z Revellem z lat 60/70 ubiegłego wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia (edytowane) 5 minut temu, Dzejo napisał: Wygląda zacnie. Nie wnikając w merytorykę zastanawia tylko spasowanie tylnej części kadłuba gdzie łączą się 3 sekcje i mamy wypukłe nity, no i to ugięcie na kołach..... w praniu się okaże ugięcie takie, że klękajcie narody Edytowane 3 Kwietnia przez jl dodanie tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia ale martwi mnie jedna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Boxart gorącej Edwardowej nowości na maj: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 5 godzin temu, jl napisał: ugięcie takie, że klękajcie narody Ugięcie to by było, gdyby w tym miejscu opona lekko się na boki rozchodziła. Tutaj jest ewidentnie ścięta . Fakt, te nity to pierwsze, co mnie po oczach walnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skawinski Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 30 minut temu, giberes napisał: Ugięcie to by było, gdyby w tym miejscu opona lekko się na boki rozchodziła. Tutaj jest ewidentnie ścięta . Fakt, te nity to pierwsze, co mnie po oczach walnęło. Jest ścięta, bo to jest wersja do zainstalowania w gondoli przy budowaniu modelu ze złożonym podwoziem. Koła "normalnie" ugięte są zdaje się na ramce F (element F5?) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia (edytowane) 7 godzin temu, jl napisał: To ja trochę pospamuje. Dotarł 1 kwietnia, ale nikt by mi nie uwierzył. Stąd też dopie dziś wrzucam. Skąd zamawiałeś? Bo pobieżny search na AliExpress pokazuje tylko przedsprzedaż. EDIT: dobra już znalazłem Edytowane 3 Kwietnia przez Fixer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia Godzinę temu, Skawinski napisał: Jest ścięta, bo to jest wersja do zainstalowania w gondoli przy budowaniu modelu ze złożonym podwoziem. Koła "normalnie" ugięte są zdaje się na ramce F (element F5?) Masz rację, jest ścięta by zmieściła się do gondoli. Ta część ma oznaczenie G21 lub G22. Natomiast, część oznaczona jako F5 to lekko ugięte. Fotki poniżej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 8 minut temu, Fixer napisał: Skąd zamawiałeś? Bo pobieżny search na AliExpress pokazuje tylko przedsprzedaż. EDIT: dobra już znalazłem https://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=GW-L7215 Doliczają też polski VAT, więc jedyny psikus to 8,50pln od poczty polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia (edytowane) Na Ali wychodzi niecałe 180 PLN. Poczekam, aż będzie w Banzai Edytowane 3 Kwietnia przez Fixer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 11 godzin temu, Psar77 napisał: Owszem ja str 215 Zgapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 32 minuty temu, Fixer napisał: Na Ali wychodzi niecałe 180 PLN. Poczekam, aż będzie w Banzai Pozwoliłem sobie zrobić wstawkę po zamówieniu w preorderze właśnie tam za bodaj 149 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 7 godzin temu, jmx62 napisał: Ale te nity przynajmniej w części ogonowej kadłuba to mi się kojarzą z Revellem z lat 60/70 ubiegłego wieku. Tak wygląda ogon w oryginale. Zawsze łatwiej trochę przelecieć papierem ściernym, niż robić nity wypukłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 49 minut temu, Fixer napisał: Na Ali wychodzi niecałe 180 PLN. Poczekam, aż będzie w Banzai 3 miesiąc czekam na kilka zestawów, co u innych są już dostępne od kilku tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 6 minut temu, jl napisał: 3 miesiąc czekam na kilka zestawów, co u innych są już dostępne od kilku tygodni. Mnie się nie spieszy, poczekam a cena zacna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 5 godzin temu, barszczo napisał: Boxart gorącej Edwardowej nowości na maj: Balaton to jednak całkiem solidne góry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia 9 godzin temu, jl napisał: To ja trochę pospamuje. Dotarł 1 kwietnia, ale nikt by mi nie uwierzył. Stąd też dopie dziś wrzucam. Pierwsze fotki, robione na szybko. Oprócz tego w huk uzbrojenia do niego, na odrębnych wypraskach. Miłego oglądania. Od chwalenia się jest inny temat! a tak se musiałem pomarudzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi