mirage3 Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu czy to sa wypraski te co answer miał puszczać czy to coś jeszce innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, mirage3 napisał: A więc... nie ma już odwrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Qz9 napisał: czy to sa wypraski te co answer miał puszczać czy to coś jeszce innego? Wyprasek Answera to na oczy nikt nie widział chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, socjo1 napisał: Wyprasek Answera to na oczy nikt nie widział chyba. Nawet Answer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, socjo1 napisał: Wyprasek Answera to na oczy nikt nie widział chyba. ojjjj... Tyle, że Answer wstępnie zapowiadał 1:48 Edytowane 7 godzin temu przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Grzes napisał: ojjjj... A to ja przepraszam! Inne (foto wzięte z linkowanej wcześniej strony modelarzy koszalińskich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 19 godzin temu, socjo1 napisał: Aaaaabsolutnie! Nawet jeden egzemplarz z szachownicami jest przewidziany w pudełkowych kalkach. I super. Na początku lat '90-tych zrobiłem z Matchboxa z oznaczeniem EWoS NT 280/G według rysunku bocznego z BSP nr.42 . Czas mu znaleźć zmiennikai odesłać go na emeryturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu (edytowane) Przepraszam - dubel. Edytowane 6 godzin temu przez Baas ArK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Baas ArK napisał: I super. Na początku lat '90-tych zrobiłem z Matchboxa z oznaczeniem EWoS NT 280/G według rysunku bocznego z BSP nr.42 . Czas mu znaleźć zmiennikai odesłać go na emeryturę. Ja zaś - z tego samego - rozpoznawczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu (edytowane) No to wrzucę i tu, bo to świeżutkie Dromadery dostępne od września '2025 Edytowane 4 godziny temu przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi