barszczo Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca 39 minut temu, jmx62 napisał: To co stara Hasa jednak lepsza od nowej Italki? Haska na pewno ma swoje plusy i u mnie zostaje razem z MC205. W Italce możesz wyeksponować silnik no i kokpit wygląda ciut lepiej. Na resztę trzeba poczekać aż ktoś go weźmie w łapska i dokładnie poogląda, linie podziału wyglądają na dość grube, podobnie jak w 1:32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca Exactly jak mawiają nad kanałem. Na razie to wróżenie z fusów na podstawie zdjęć ze strony Italeri. 4 minuty temu, barszczo napisał: Na resztę trzeba poczekać aż ktoś go weźmie w łapska i dokładnie poogląda, Włosi zapowiadają, że wysyłka będzie w pierwszych dniach sierpnia. Tylko zapomnieli dodać, że dla starej Europy to bum wakacyjny w każdym razie - czekamy na pierwsze wrażenia. W szafie mam Hase i strucla od Tauro, to i na Italeri miejsce się znajdzie - najbardziej właśnie ciekawi mnie ten przód z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca 57 minut temu, slamacek napisał: najbardziej właśnie ciekawi mnie ten przód z silnikiem Obawiam się że to będzie jedyny atut tego zestawu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca (edytowane) Znalazłem opinie od kogoś kto mial model w rękach, ze zmniejszyli swój model w 1:32 ze wszystkimi zaletami i brakami. Patrząc na mało finezyjne detale i grube linie podziału- zdjęcia latają po necie - to ciekaw jestem po ile będzie w sprzedaży ? Może zakup dla kalkomanii będzie opłacalny? gorszy od Mc.200 nie będzie a tam to tylko kalki były warte zakupu… Edytowane 18 Lipca przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej R Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca W pewnym sklepie wrzucili za taką cenę. Zobaczymy czy to cena ostateczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muśtax Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca Zapowiedź Eduarda na wrzesień " Sharks & Stallions" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Taki niespodziewany atak od Academy... Tak pudełko jest z oryginalnego wydania HKM. Academy 12378 B-17F Flying Fortress "Memphis Belle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu W dniu 21.07.2026 o 07:35, Muśtax napisał: Zapowiedź Eduarda na wrzesień " Sharks & Stallions" Jest i boxart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu W dniu 1.05.2026 o 15:31, Cypis napisał: kolejna wersja to będzie Lockheed Hudson Mk. III jest już obrazek , więc pewnie wydanie już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi