Tap-chan Napisano 18 Listopada 2020 Share Napisano 18 Listopada 2020 A po to, że KH daje paskudne kabinki które ostro zniekształcają, a w Su-27UB od GHW będą 2 - jedna normalna i jedna z oddzielnych ramek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 18 Listopada 2020 Share Napisano 18 Listopada 2020 Owiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 (edytowane) Pierwsze 48ki z H2K. Plastik Hasegawy, kalkomanie z dwiema opcjami oznakowania wydrukowane w Cartografie + maski z PMask Edytowane 24 Listopada 2020 przez caughtinthemiddle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 No to czekamy teraz na M i K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 5 godzin temu, caughtinthemiddle napisał: kalkomanie z dwiema opcjami A wiadomo jakie będą te "drugie" malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 2 minuty temu, MIRO napisał: A wiadomo jakie będą te "drugie" malowania? W CBI rozpoznawczak z królikiem Bugsem, w 49th FG 'Keystone Kathlene'/'Empty Saddle' Stantona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 Dzięki za info. Jest goła baba wybór jest więc prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) Ja tam się piszę na jednego Super Robala EDIT: To jest fajne rozwiązanie ECS-ów ! Nie ma rzeźby jak w starszych edycjach Hasegawy. Edytowane 26 Listopada 2020 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 4 godziny temu, DTG napisał: Oby był lepszy niż ich F-35A bo inaczej SH Hasegawy dalej będzie nie do pobicia. Mój zaczęty F-35 Menga dalej leży odłogiem i czeka na lepsze dni. Aczkolwiek nie uważam go za zły model. A samo info o tym Superhornecie od Menga bardzo interesujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 Wracając do SH MENGa to na Hobby Easy jest już preorder, model niecałe 190zł dostępny podobno od 20 stycznia 2021. Powinni za jakąś chwilę pokazać ramki modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 Ja mam tylko nadzieję, że dadzą górną połówkę kadłuba jako całość razem ze skrzydłami - jak Kinetic w Hornetach. Niestety w F-35 tak nie zrobili i niestety trzeba szpachlować miejsca łączeń. Zobaczymy, malowania dość spoko, pierwsze najlepsze moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 Jak będzie dobrze zaprojektowane (na schodek) i odpowiednio wykonane (porządne spasowane plus mocowane nie na jakichś pizdrykach tylko na dłuższe płytki) to może sobie i być oddzielnie. Malowania to jak dla mnie szału nie robią, ale ja i tak zaczekam na wersję F albo G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Grudnia 2020 Share Napisano 4 Grudnia 2020 7 godzin temu, DTG napisał: Bo prawdopodobnie ich F-35 jest zaprojektowany pod wszystkie wersje, więc skrzydła muszą być wymienne (F-35C ma większe skrzydła niż A i B)..... A to nius... Niech zrobią doczepiane osobno skrzydła to zrobią zwykłego Horneta bo ma trochę mniejsze skrzydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 Post pod postem, ale cóż... OSPREY ciekawe ile PLNów sobie w sklepach zażyczą http://www.hobbyboss.com/index.php?g=home&m=product&a=show&id=1583&l=en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 O Su-57 Zvezdy poza pudełkiem i testowymi zdjęciami gotowca nic nie wiadomo. Niby ma być na dniach. A Tempmodel do tego modelu już zapowiada pierwsze dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 2 godziny temu, mirage3 napisał: Post pod postem, ale cóż... OSPREY ciekawe ile PLNów sobie w sklepach zażyczą http://www.hobbyboss.com/index.php?g=home&m=product&a=show&id=1583&l=en Pokrak, ale z tych ciekawych. Wygląda spoko, może się człowiek skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 A skąd to info o lutym? Ja czytałem i na FB Zvezdy i gdzieś po internecie, że lada dzień. Już jest wszystko ponoć gotowe. Kilka sklepów (nie tylko w PL) ma też podane daty gruniowe dostępności. Ciekaw jestem jednak ceny, bo np u nas w KS Model można zamówić za ok 132 złote, a w niemieckich sklepach chodzi po przeliczeniu euro w granicach 160-170 złotych. A co do tych dodatków, takie info się pokazało w necie. Nie wnikałem dalej co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Do kupienia w Plastmodel: https://plastmodel.pl/p/656/48831/zvezda-4824-sukhoi-su-57-1-48-samoloty-odrzutowe-skala-1-48-modele-samolotow-wojskowych.html Edytowane 10 Grudnia 2020 przez _OldMan_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Solo, przecież zarzekałeś się, że żadnego Ruskiego to do łapy nigdy nie weźmiesz. Nawet przez szmatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Mówiłem, że bedzie lada dzień. Jutro pewnie bede miał. Zobaczymy co tam w pudle będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Nie wiem czy zwróciliście uwagę na klauzulę z prawej strony: "Realizacja zamówienia 24 dni." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Ja nie zamawialem w Plastmodelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 O tutaj: https://www.drim.pl/zvezda-4824-sukhoi-su-57,3,-2,65286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 9 Grudnia 2020 Share Napisano 9 Grudnia 2020 Paczka do paczkomatu już jest w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi