Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A po to, że KH daje paskudne kabinki które ostro zniekształcają, a w Su-27UB od GHW będą 2 - jedna normalna i jedna z oddzielnych ramek.

Napisano (edytowane)

Ja tam się piszę na jednego Super Robala :cool:

EDIT:

To jest fajne rozwiązanie ECS-ów ! Nie ma rzeźby jak w starszych edycjach Hasegawy. 

126399009_3559877394125559_1179709732787

Edytowane przez mirage3
Napisano
4 godziny temu, DTG napisał:

Oby był lepszy niż ich F-35A bo inaczej SH Hasegawy dalej będzie nie do pobicia.

Mój zaczęty F-35 Menga dalej leży odłogiem i czeka na lepsze dni. Aczkolwiek nie uważam go za zły model.

A samo info o tym Superhornecie od Menga bardzo interesujące. 

Napisano

Wracając do SH MENGa to na Hobby Easy jest już preorder, model niecałe 190zł dostępny podobno od 20 stycznia 2021.

Powinni za jakąś chwilę pokazać ramki modelu :D

Napisano

Ja mam tylko nadzieję, że dadzą górną połówkę kadłuba jako całość razem ze skrzydłami - jak Kinetic w Hornetach.

Niestety w F-35 tak nie zrobili i niestety trzeba szpachlować miejsca łączeń. 

Zobaczymy, malowania dość spoko, pierwsze najlepsze moim zdaniem.

Napisano

Jak będzie dobrze zaprojektowane (na schodek) i odpowiednio wykonane (porządne spasowane plus mocowane nie na jakichś pizdrykach tylko na dłuższe płytki) to może sobie i być oddzielnie.

Malowania to jak dla mnie szału nie robią, ale ja i tak zaczekam na wersję F albo G.

Napisano
7 godzin temu, DTG napisał:

Bo prawdopodobnie ich F-35 jest zaprojektowany pod wszystkie wersje, więc skrzydła muszą być wymienne (F-35C ma większe skrzydła niż A i B).....

A to nius... Niech zrobią doczepiane osobno skrzydła to zrobią zwykłego Horneta bo ma trochę mniejsze skrzydła :szczerbol:

Napisano

O Su-57 Zvezdy poza pudełkiem i testowymi zdjęciami gotowca nic nie wiadomo. Niby ma być na dniach.

A Tempmodel do tego modelu już zapowiada pierwsze dodatki.

130117409_184128546721082_3340567771983063311_n.jpg

Napisano

A skąd to info o lutym? Ja czytałem i na FB Zvezdy i gdzieś po internecie, że lada dzień.  Już jest wszystko ponoć gotowe. Kilka sklepów (nie tylko w PL) ma też podane daty gruniowe dostępności. Ciekaw jestem jednak ceny, bo np u nas w KS Model można zamówić za ok 132 złote, a w niemieckich sklepach chodzi po przeliczeniu euro w granicach 160-170 złotych.

A co do tych dodatków, takie info się pokazało w necie. Nie wnikałem dalej co i jak.