dorian1997 Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Masz racje, kH można kupić ale za 60 % ceny, myśle ze GWH zrobi tez su-34, w sumie maja wszystko gotowe pod niego, kilka modyfikacji konstrukcyjnych i byśmy mieli najlepszego su-34 na rynku.Swego czasu kupiłem su-22 z kh ale za 180 zł przesyłka wiec nawet się opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 1 minutę temu, dorian1997 napisał: Masz racje, kH można kupić ale za 60 % ceny, myśle ze GWH zrobi tez su-34, w sumie maja wszystko gotowe pod niego, kilka modyfikacji konstrukcyjnych i byśmy mieli najlepszego su-34 na rynku.Swego czasu kupiłem su-22 z kh ale za 180 zł przesyłka wiec nawet się opłacało Ja kupiłem Su-34 za €60 licząc z przesyłką, co w chyba 2018 wychodziło na złotówki coś koło 240-250 zł. To była dobra cena, model jest OK, ale niestety - pylony i uzbrojenie... 2 pylony do ciężkich pocisków na 7 zamków mogących je przenosić to kpina. 2 MER-y z łączną ilością 12 zaczepów i maksymalnie 4 sztuki bomb wagomiaru 120 lub 2 wagomiaru 250 to jeszcze większa kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Dlatego teraz wstrzymuje się na hura z kupowaniem nowości, wiedząc ze GWH wypuści w przyszłości o wiele lepszy model.Wyjątek zrobiłem z su-33 minibase bo akurat trafiła mi się okazja i kupiłem od gościa z Niemiec za 300 zł.Swoją droga na su-33 kinetic czekam już w sklepie z zamówieniem 1 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Tap-chan napisał: @mirage3 I co Ty na to? Nie no, gotowy projekt 01.05.21 premiera Ale już gotowy jest Su-34 ba nawet Su-57 bo mają dysze silników i koła z Su-35A na poważnie niech robią kiedyś już wspomniałem, że powinna być rodzina Flankerów dobrze zrobiona a GWH to raczej pewniak jakość-merytoryka-cena jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 (edytowane) @mirage3Na facebooku Yufei haneto Mao napisał, że premiera w 2 połowie 2021 i będzie to kolejny model po Su-27, więc zanim ten pojawi się u nas gdzieś w okolicy końca czerwca to formy Su-30SM będą już prawdopodobnie w rżnięciu. Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Tap-chan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 @Tap-chanOby nic się nie wysypało bo obecnie to wszystko jest możliwe Ale wizja zrobienia Su-30SM w towarzystwie Su-30MKI I MKM to dopiero jest... Wizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Może się ktoś orientuje, czy chodzą jakieś pogłoski o nowym Su-25, czy jednak stary OEZ/KP to póki co jedyna opcja na najbliższe lata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie liczyłbym. KittyHawk miał bogate plany na 2020/2021, ale jak widać raczej trzeba ich rodzinę Flankerów zapisać po stronie wtop finansowych. Poza tym chyba nic innego się nie ogłaszało. Teraz widzę, że usunęli foto które tutaj podlinkowałem i jeszcze ze 2 miesiące temu było, a zawierało ono nowości na 2020 Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 No właśnie kojarzyłem, że kiedyś coś tam ktoś coś w tym temacie a to chodziło o KH. Dziwna sprawa bo z tego co teraz patrzę, to nawet ilustracje pudełek już są, może to jednak przyszłość jakaś bliższa niż dalsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Minibase zapowiedział kolejnego Su-33(su-27k) kh-41 moskit (P-270) 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Fajny ten Moskit. Mój preorder w sklepie jeszcze nie wszedł, może anuluję i poczekam na nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Tak trochę nie wiem po co zrobili takiego "what if edition" J-15 kuźwa stygnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Kolejne wcielenie Phantoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 O to to, mam kalki DXM-a na ten zielony digital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 41 minut temu, Tap-chan napisał: O to to, mam kalki DXM-a na ten zielony digital A może jednak Sea Camo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Nie, niebieskie camo mam w Phantomie RF-4E Hasegawy, to z brązowymi pasami Last Flight. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Ale zielony digital to zwykły EJ, a nie EJ kai Ja mam w szafce EJ kai w mniejszej skali i sam nie wiem jak go zrobić, pewno się skończy w zwyczajnych szarościach. Bardzo żałuję że nie występowały w tym szaro-zielonym kamuflażu co RF-4EJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Niestety, ale ZM nie podawał w swojej rozpisce wersji R, a szkoda, bo bardzo lubię, ten kształt nosa jest świetny. F-4EJ Kai zewnętrznie różnił się niewiele od EJ, ot, gładki nosek (bez tych takich pasków wzmacniających) i kilka antenek mniej. Może jeszcze mniejszy wybór uzbrojenia, ale to w danym wypadku i tak chyba nie gra roli. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Taka ciekawostka Dostępna jest też sama konwersja, trza kupić coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 (edytowane) ResKit wypuszcza kolejne przydatne zabaweczki do modeli... Tym razem HIND Zvezdy dostaje upgrade Edytowane 28 Maja 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 Ten Mi-24 Zvezdy to najdroższy model za 150 zł w historii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 Ale to już było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 (edytowane) Tylko zdaje się odchudzony o uzbrojenie AG, czego nie wspominali Ja to może jestem naiwny, ale poczekam sobie na wyrób G.W.H. (jak dane mi będzie dożyć :D) Edytowane 28 Maja 2021 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 wiadomo cos o tym modelu jaki przpeak czego? Najbardziej interesuje mnie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Maja 2021 Share Napisano 28 Maja 2021 2 minuty temu, Tap-chan napisał: Tylko zdaje się odchudzony o uzbrojenie AG, czego nie wspominali Odciągają uwagę od innych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi