Wojtu204 Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 (edytowane) 4 godziny temu, Polosss napisał: Wypraski wygladaja na takie same jak od Answera a kwota sporo wyższa. Bazą obydwu modeli jest zestaw Academy T-50 Golden Eagle. Wolfpack elementy charakterystyczne dla polskiej wersji przygotował jako odlewy/wydruki z żywicy, dodając maski i blaszki. Answer elementy charakterystyczne dla polskiej wersji przygotował jako dodatkową ramkę plastikową, wzbogacając zestaw o kalkomanie na przyrządy i pasy z papieru barwionego w masie - o innych dodatkach nic mi nie wiadomo po lekturze ich wpisów na fb. Osobiście wolę Wolfpacka - preferuję Profipacki niż Weekendy+ nawet mimo wyższej ceny tych pierwszych Edytowane 13 Listopada 2023 przez Wojtu204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majsterklepka Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Ech... zaś wydatek Zatem stary KH posłuży do nauki sklejania, szpachlowania, przeklinania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 (edytowane) Dłubię obecnie wersję A 1/48 , zestaw Tamiyi wspaniały. Widzę że wersja B ma też inną budowę komory uzbrojenia. Bardziej od B interesuje mnie C. Edytowane 14 Listopada 2023 przez raptorf22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 Miałem okazje wypraski zobaczyć na żywo przez weekend w Telford. Piękna sprawa na pewno jednego kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Listopada 2023 Share Napisano 18 Listopada 2023 tu macie Panowie inbox tego pterodaktyla : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 18 Listopada 2023 Share Napisano 18 Listopada 2023 W dniu 10.11.2023 o 21:18, barszczo napisał: Morane 406 od DoraWings w jednym kawałku: Ależ ja na niego czekam. Ciekawe tylko jaką cenę na niego przywalą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 18 Listopada 2023 Share Napisano 18 Listopada 2023 43 minuty temu, Herod napisał: Ciekawe tylko jaką cenę na niego przywalą. Cena mogę podać: 34 euro (chyba, że inflacja wzrośnie to wtedy będzie więcej euro) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 19 Listopada 2023 Share Napisano 19 Listopada 2023 PWS-26 w 1:48 i 1:32 od Lukgrapha się zaczyna szykować. Premiera w Bytomiu. : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 Hobby szef nie odpuszcza i próbuje gonić AH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 1 godzinę temu, mirage3 napisał: Hobby szef nie odpuszcza i próbuje gonić AH Próbować zawsze może . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Listopada 2023 Share Napisano 23 Listopada 2023 Meteor by Airfix kolejne wcielenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 Świetne są te pomarańczowe akcenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 Jeszcze poprzednie Dzbanki nie zdążyły ostygnąć, a Miniart już wypala kolejne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 Nareszcie wersja dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 27 Listopada 2023 Share Napisano 27 Listopada 2023 (edytowane) ICM 18. grudnia wypuści Sally w pierwszej wersji czyli Ki-21 Ia. A dopiero co w piątek kupiłem wersję b Edytowane 27 Listopada 2023 przez slamacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Takie Messerszmitowate ma być od Dragona. Więcej na Fejsbuku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Interesująco wygląda ten jednoczęściowy kadłub, skrzydło podzielone na 5 już mniej, ale ogólnie robi wrażenie ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1124 Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Jak zobaczę to uwierzę;) Dragon zapowiada ten model od 2014 roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 1 godzinę temu, Tomek1124 napisał: Jak zobaczę to uwierzę;) Dragon zapowiada ten model od 2014 roku! Dokładnie, wzorcem miał być większy, którego ostatnio wznowiło Hobby2000. Jak się ukaże to będzie najlepszy Emil na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 36 minut temu, barszczo napisał: Dokładnie, wzorcem miał być większy, którego ostatnio wznowiło Hobby2000. Jak się ukaże to będzie najlepszy Emil na rynku. Nie jestem przekonany, że będzie to lepsze od naprawdę dopieszczonego zestawu Wingsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 (edytowane) Wingsy ma tylko jeden problem, ciut za grube szklo. Reszta jest w zasadzie w punkt ( no dobra, za lekko zaznaczali plotno na sterach inw zasadzie tam jest gladko). tutaj na mojego czuja zabawa będzie już z kadłubem, nie wiem na ile im się uda zrobić wtryski bez uskoków? Poza tym koncept jest inny w stosunku do wingsy, to ma być łatwoskładalne i z ruchomymi częściami, zobaczymy co im z tego wyjdzie. Edytowane 2 Grudnia 2023 przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 (edytowane) Na dzień dobry już widzę że śmigło i koła do wymiany, podobnie jak w większym. EDIT: Dorzucam parę fotek modelu: Edytowane 2 Grudnia 2023 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 Ma być w 2024 MiG-15 Eduard | No. tba | 1:48 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) Jak ktoś pamięta Gustawy od Fujimi (te lepsze), to właśnie wróciły pod marką KA Models, jakość na poziomie Academy/Hobbycraft: Edytowane 4 Grudnia 2023 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi