Lipa Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2020 Na zetce to już dużo nie pomaluję Osprzęt i maszt oraz komin do poprawy. Chyba, że wszystko od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 10 minut temu, Lipa napisał: Na zetce to już dużo nie pomaluję Osprzęt i maszt oraz komin do poprawy. Chyba, że wszystko od nowa To dawaj dawaj, bo dział wysycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Wyrażę swoją opinię, choć każdy woli coś innego. Dla mnie to teraz trochę za ostro I chyba bym go przejechał rozcieńczoną bazą dla stonowania trochę kontrastów. Ale jak my Ci tak będziemy radzić to sto razy go będziesz malował, więc rób według własnego poglądu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2020 No było za ostro. Dalej chyba jest pomimo, że psiknąłem kilkoma dodatkowymi mgiełkami ale już zostawię. Straciłem już wenę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Fajnie wygląda, aż jestem ciekaw finału, tym bardziej, że kolor intrygujący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 Teraz jest ok. Jedź go dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 5 Marca 2020 Autor Share Napisano 5 Marca 2020 (edytowane) kamo.... Edytowane 5 Marca 2020 przez Lipa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 Lipa, foto nie bangla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 5 Marca 2020 Autor Share Napisano 5 Marca 2020 Już poprawiłem. Szlag trafił fotowrzuta i używałem jakiegoś szajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 Teraz wygląda superaśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Marca 2020 Share Napisano 5 Marca 2020 Kurcze, powiem szczerze, że po tych prążkach wygląda jeszcze bardziej zarąbiście . Prążki całkowicie odwracają uwagę od rozkładu odcieni koloru bazy. Czyli kamo działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 Ale się tu dużo dzieje na tym malowaniu. Kawał dobrej roboty aerografem Będzie elegant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Technicznie zmalowany super! Ale jaki kolor ma ten pojazd? Dunkelgelb to na pewno nie jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Żółty i zielone plamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 6 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Kolorystyczne Nieszczęście ciąg dalszy. W święta może będę miał więcej czasu, to skończę przesadzone łeteringi i zrobię jakieś lepsze zdjęcia. Standardowo u mnie oklepany jak, już osławiona, psa dupa obrusy w słońcu obrusy we fleszach stug paczy przez balkon o poranku Ein stug mit Hund 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 6 Kwietnia 2020 Share Napisano 6 Kwietnia 2020 Jaaaa Der Hund ist sehr ruhig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2020 Żeby nie było, że wątek otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi