kopernik Napisano 17 Listopada Autor Share Napisano 17 Listopada Myślę, że takie pocztówki to wersja kart kolekcjonerskich. Podobnie ma się ze znaczkami pocztowymi, kilka wzorów było do naklejania na listy, reszta wydawanych do zbierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada to mozna by jakis zalacznik (teraz to sie chyba APP nazywa ) do tego smsa wymyslic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano Poniedziałek o 21:49 Autor Share Napisano Poniedziałek o 21:49 Klasyczny przykład "skarbu" z przeszłości. Kilkanaście lat temu już prawie trafił na stół montażowy. Niestety, stół na jakiś czas zamknięto, otwarcie nowego ( w nowym miejscu ) chwilę trwało, a Łoś leżał i czekał. W tzw międzyczasie ukazały się nowe modele i mam dylemat : sklejać czy nie sklejać ? Wzmocniłem go nawet blaszkami ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 22:08 Share Napisano Poniedziałek o 22:08 Ja bym na pytanie: 17 minut temu, kopernik napisał: sklejać czy nie sklejać ? Odpowiedział: 17 minut temu, kopernik napisał: nie sklejać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano wczoraj o 05:17 Share Napisano wczoraj o 05:17 7 godzin temu, kopernik napisał: sklejać czy nie sklejać ? Dzizas... Jakim cudem tak myśl pojawiła się w Twej głowie? Masz nawet oryginalny klej... W zasadzie z drugiej strony to dość zrozumiałe - mamy do wyboru: albo długo rozkoszować się posiadaniem (umiarkowane emocje) lub przez kilka chwil pławić się w szczęściu i niemalże wrócić maszyną czasu do lat młodości (ekstremalna rozkosz). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 08:28 Share Napisano wczoraj o 08:28 10 godzin temu, kopernik napisał: Klasyczny przykład "skarbu" z przeszłości. Kilkanaście lat temu już prawie trafił na stół montażowy. Niestety, stół na jakiś czas zamknięto, otwarcie nowego ( w nowym miejscu ) chwilę trwało, a Łoś leżał i czekał. W tzw międzyczasie ukazały się nowe modele i mam dylemat : sklejać czy nie sklejać ? Wzmocniłem go nawet blaszkami ... NIE sklejać, blaszki sprzedać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano wczoraj o 09:13 Share Napisano wczoraj o 09:13 43 minuty temu, barszczo napisał: blaszki sprzedać W zasadzie za parę lat blaszki będą taką samą nostalgiczną pamiątką vintage jak sam Łoś... Bym chomikował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano wczoraj o 09:21 Share Napisano wczoraj o 09:21 11 godzin temu, kopernik napisał: Klasyczny przykład "skarbu" z przeszłości. Kilkanaście lat temu już prawie trafił na stół montażowy. Niestety, stół na jakiś czas zamknięto, otwarcie nowego ( w nowym miejscu ) chwilę trwało, a Łoś leżał i czekał. W tzw międzyczasie ukazały się nowe modele i mam dylemat : sklejać czy nie sklejać ? Wzmocniłem go nawet blaszkami ... Mam chyba trzy lub cztery takie komplety z pierwszej edycji skitrane w szafie. I to razem z wszystkimi blaszkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 11:10 Share Napisano wczoraj o 11:10 No to maski dołożyć i napisać na pudełku Profipack . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano wczoraj o 12:01 Share Napisano wczoraj o 12:01 nie sklejac ja za swojego Losia placilem 140 zl - Ty przeplaciles troche... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 18 godzin temu Autor Share Napisano 18 godzin temu 5 godzin temu, BRAVO112 napisał: nie sklejac ja za swojego Losia placilem 140 zl - Ty przeplaciles troche... Sporo I jeszcze dowaliłem blaszki za 9 zł. Jak pomyślę o dokupieniu kleju ( zestawowy wysechł ) to mi się odechciewa go sklejać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, kopernik napisał: kleju ( zestawowy wysechł ) jak bursztyn Edytowane 18 godzin temu przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 53 minuty temu Share Napisano 53 minuty temu W dniu 1.03.2020 o 19:52, jmx62 napisał: Jeszcze wydłubane u babci na strychu dlatego takie "ubrudzingowane" kurzem Co to za statek? Miałem przyjemność też go za łebka ulepić. Nie mogę sobie przypomnieć nazwy... Pamiętam tylko że krajowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 44 minuty temu Share Napisano 44 minuty temu Gannet, na pewno z NOVO FROG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi