jmx62 Napisano Piątek o 12:10 Share Napisano Piątek o 12:10 Iła-62 i Jaka-40 też miałem, Tutki-134 niestety nie, ani niemieckiej ani sowieckiej. Chyba będę musiał zaopatrzyć się w Zvezdę /144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Piątek o 14:55 Share Napisano Piątek o 14:55 6 godzin temu, letalin napisał: Brawo, wspólnymi siłami Panie i Panowie daliście radę. Kto by pomyślał, miąłem dobre przeczucie! Powodzenia w budowie życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Piątek o 16:49 Super Moderator Share Napisano Piątek o 16:49 no to ja z grubej rury takie antyki, Merit z Bulldogiem 1/48 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 19:08 Share Napisano Piątek o 19:08 Skąd ja znam ten model i resztę z pudełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Piątek o 19:35 Share Napisano Piątek o 19:35 2 godziny temu, Greif napisał: no to ja z grubej rury takie antyki, Merit z Bulldogiem 1/48 Zbieram te Aurory. Nie wszystkie trafiły potem do Směra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano Piątek o 20:08 Autor Share Napisano Piątek o 20:08 3 godziny temu, Greif napisał: no to ja z grubej rury takie antyki, Merit z Bulldogiem 1/48 Na pudełku skala w calach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Piątek o 20:45 Share Napisano Piątek o 20:45 34 minuty temu, kopernik napisał: Na pudełku skala w calach Właśnie, jak to jest przeliczane, cale zamieniane na co? Gdzieś był jakis artykuł na ten temat ale nie kojarzę w tej chwili gdzie i kto go pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Piątek o 20:58 Share Napisano Piątek o 20:58 To pewnie będzie tak, że 1/4 cala na modelu to 1 stopa (12 cali) w rzeczywistości - czyli 4*12 -> Skala 1:48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Sobota o 13:06 Super Moderator Share Napisano Sobota o 13:06 Ad Aurory taką ciekawostkę wyczytałem w internetach, formy zostały sprzedane do Monogramu ale pociąg w ktorym je przewożone miał wypadek i część form została zniszczona i nie wznowiono już produkcji a dzisiaj listonosz dostarczył zmierzch PRL-u , pudełko z ochydnego kartonu no ale był model i to się liczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Sobota o 13:26 Share Napisano Sobota o 13:26 19 minut temu, Greif napisał: A jaki kolorek wyprasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Sobota o 13:53 Super Moderator Share Napisano Sobota o 13:53 @Grzesbiały i bez kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Sobota o 13:55 Share Napisano Sobota o 13:55 Teraz, Greif napisał: biały eee, myślałem że jakaś zieleń albo czerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu (edytowane) Mucha w styczniu? Dziś jedną upolowałem... w kolorze kanarkowym Tak więc, kolejny ptaszek wraca do gniazda z którego wyfrunął przed laty... Edytowane 10 godzin temu przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu Oferta ( nie moja ) dla chcących mieć coś z Aurory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi