jmx62 Napisano Piątek o 12:10 Share Napisano Piątek o 12:10 Iła-62 i Jaka-40 też miałem, Tutki-134 niestety nie, ani niemieckiej ani sowieckiej. Chyba będę musiał zaopatrzyć się w Zvezdę /144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Piątek o 14:55 Share Napisano Piątek o 14:55 6 godzin temu, letalin napisał: Brawo, wspólnymi siłami Panie i Panowie daliście radę. Kto by pomyślał, miąłem dobre przeczucie! Powodzenia w budowie życzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Piątek o 16:49 Super Moderator Share Napisano Piątek o 16:49 no to ja z grubej rury takie antyki, Merit z Bulldogiem 1/48 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 19:08 Share Napisano Piątek o 19:08 Skąd ja znam ten model i resztę z pudełka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Piątek o 19:35 Share Napisano Piątek o 19:35 2 godziny temu, Greif napisał: no to ja z grubej rury takie antyki, Merit z Bulldogiem 1/48 Zbieram te Aurory. Nie wszystkie trafiły potem do Směra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano Piątek o 20:08 Autor Share Napisano Piątek o 20:08 3 godziny temu, Greif napisał: no to ja z grubej rury takie antyki, Merit z Bulldogiem 1/48 Na pudełku skala w calach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Piątek o 20:45 Share Napisano Piątek o 20:45 34 minuty temu, kopernik napisał: Na pudełku skala w calach Właśnie, jak to jest przeliczane, cale zamieniane na co? Gdzieś był jakis artykuł na ten temat ale nie kojarzę w tej chwili gdzie i kto go pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Piątek o 20:58 Share Napisano Piątek o 20:58 To pewnie będzie tak, że 1/4 cala na modelu to 1 stopa (12 cali) w rzeczywistości - czyli 4*12 -> Skala 1:48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano wczoraj o 13:06 Super Moderator Share Napisano wczoraj o 13:06 Ad Aurory taką ciekawostkę wyczytałem w internetach, formy zostały sprzedane do Monogramu ale pociąg w ktorym je przewożone miał wypadek i część form została zniszczona i nie wznowiono już produkcji a dzisiaj listonosz dostarczył zmierzch PRL-u , pudełko z ochydnego kartonu no ale był model i to się liczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano wczoraj o 13:26 Share Napisano wczoraj o 13:26 19 minut temu, Greif napisał: A jaki kolorek wyprasek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano wczoraj o 13:53 Super Moderator Share Napisano wczoraj o 13:53 @Grzesbiały i bez kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano wczoraj o 13:55 Share Napisano wczoraj o 13:55 Teraz, Greif napisał: biały eee, myślałem że jakaś zieleń albo czerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi