jmx62 Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 Godzinę temu, kopernik napisał: Miałem obydwa wydania. Hej kiedyś to była "kopalnia wiedzy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 Tego z 69 na oczy nie widziałem, dlatego się tak ucieszyłem. Widać, że prototyp. Późniejsze mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 20 Czerwca 2023 Share Napisano 20 Czerwca 2023 być może już widzieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2023 Share Napisano 20 Czerwca 2023 O serii "Lotnictwo" już kiedyś pisaliśmy i skutkiem tego było zakupienie przeze mnie: Od lewej: 1969, 1977, 1987. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 20 Czerwca 2023 Share Napisano 20 Czerwca 2023 Ale tych rysunków "piórkiem i węglem" to nie widzialem. Co tam dają w środku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2023 Share Napisano 20 Czerwca 2023 16 minut temu, jmx62 napisał: Co tam dają w środku? Specjalnie dla Ciebie znalazłem to co pisałem w temacie o tej książce: https://modelwork.pl/topic/38562-jak-hartowała-się-stal-czyli-modelarskie-lata-prl/page/133/#elControls_882454_menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 21 Czerwca 2023 Share Napisano 21 Czerwca 2023 Grzes jesteś WIELKI. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2023 Umarła kolekcja. Artefakty z dzisiejszego bazarku. Nie kupiłem ... Ale ciekawe jest też to co co leży obok. Gazetkowy Tygrys ! W pudełkach kolejne numery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 Tak z ciekawości. Ile gościu śpiewał za ten worek ze złomem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2023 Nie pytałem, bałem się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Czerwca 2023 Share Napisano 25 Czerwca 2023 Javelin z Novo, Su-7 Plasticarta, widać też skrzydło Spita z gwiazdą. Ani chybi Lotnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Czerwca 2023 Share Napisano 25 Czerwca 2023 14 godzin temu, kopernik napisał: Nie pytałem, bałem się. Ale chyba tylko tego, że cena byłaby tak niska, że grzech byłoby nie wziąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 27 Czerwca 2023 Share Napisano 27 Czerwca 2023 Cel, pal !!! Trafiony Szkoda że pudło tylko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Czerwca 2023 Share Napisano 27 Czerwca 2023 Piękne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 27 Czerwca 2023 Share Napisano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 5 godzin temu, Artek82 napisał: Szkoda że pudło tylko Czasami rama droższa od obrazu. Możesz dokupić jakieś młodsze wypraski, włożyć do pudełka i ... psssst będzie git oridżinal A można spytać gdzie Kolega zakupił takiego kartona? I za ile? Tak z czystej ciekawości Edytowane 27 Czerwca 2023 przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 27 Czerwca 2023 Share Napisano 27 Czerwca 2023 (edytowane) 3 godziny temu, jmx62 napisał: Możesz dokupić jakieś młodsze wypraski, włożyć do pudełka i ... psssst będzie git oridżinal Wyprasek mam pod dostatkiem, ale to takie "profano" by było trochę Jak sie kiedyś trafi oryginał w formie złomka to będzie w sam raz do muzeum Wszak miałem już kiedyś takiego namierzonego na olx'ie w sporej grupie złomków, ale facet był nie ugięty i nie chciał jednego-jedynego dinozaura oddać osobno za bilety NBP 3 godziny temu, jmx62 napisał: A można spytać gdzie Kolega zakupił takiego kartona? I za ile? 40 zł alledrogo bo jeszcze taki... Edytowane 27 Czerwca 2023 przez Artek82 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 27 Czerwca 2023 Share Napisano 27 Czerwca 2023 Wiem że to profanacja. To tak jakbym kupił pudełko Łosia z pierwszego tłoczenia z wkładką z MisterCrafta lub coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Czerwca 2023 Share Napisano 27 Czerwca 2023 a widzieliscie napis na pudelku? "das moderne Kinderspielzeug aus Plastikmasse " w tamtych czasach bylismy dziecmi.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 14 godzin temu, BRAVO112 napisał: w tamtych czasach bylismy dziecmi.... Mój ojciec na pewno, a mnie nawet jeszcze w formie plemnika nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 28 Czerwca 2023 Super Moderator Share Napisano 28 Czerwca 2023 cel ... pal... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 28 Czerwca 2023 Super Moderator Share Napisano 28 Czerwca 2023 o i właśnie wpadły jeszcze 2 vintage i jakiś wynalazek... nawet nie znam firmy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 LF Models to czeski wytwór ze stajni Ladislava Fojtla. Wintydże świetne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 28 Czerwca 2023 Super Moderator Share Napisano 28 Czerwca 2023 Edit: Od dzisiaj mogę szpiegować Fokera C.VD oddać za 30 pln jeśli ktoś chętny @barszczodzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 Na allegro jest wystawiony czarny Sunderland. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 39 minut temu, jmx62 napisał: Na allegro jest wystawiony czarny Sunderland. Nawet mój, w jednym śmigle brakuje jednej łopaty - tak niestety kiedyś nabyłem w pakiecie... jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi