xmald Napisano 12 Marca 2020 Napisano 12 Marca 2020 #zdążyłemnaBytom Do budowy użyłem: Taurus Models Camshaft and sparkplugs Gaspatch śruby rzymskie Steven Robson`s koła szprychowe Maski Krzysztof Tengli laserowo wycięty obrys śmigła by Michał Jakś Okucie śmigła Proper Plane Śmigło - samoróbka Pasy HGW 7 Cytuj
Usul Napisano 12 Marca 2020 Napisano 12 Marca 2020 Niesamowity, piękny, już lajkowałem na fejsie, ale naprawdę podziw i szacun dla umiejętności! 1 Cytuj
rymulus Napisano 13 Marca 2020 Napisano 13 Marca 2020 Świetny model, wykonanie wręcz doskonałe. 1 Cytuj
eLCe Napisano 13 Marca 2020 Napisano 13 Marca 2020 (edytowane) Szkoda, że nie ma emotki z opadającą szczęką bo bym jej użył. Nigdy nie byłem miłośnikiem "płóciennych" samolotów ale twój model wygląda wprost epicko, pięknie i doskonale. Edytowane 13 Marca 2020 przez eLCe 1 Cytuj
rymulus Napisano 13 Marca 2020 Napisano 13 Marca 2020 20 minut temu, eLCe napisał: Szkoda, że nie ma emotki z opadającą szczęką a jest i pasuje do opisania tego modelu idealnie. 2 Cytuj
Pstryk Napisano 13 Marca 2020 Napisano 13 Marca 2020 Szczerze to chyba piękniejszego modelu nie widziałem, a widziałem wiele genialnie wykonanych. W dodatku jest to jeden z moich ulubionych samolotów. Nie wiem co jeszcze napisać bo po prostu brak słów na ten model. 1 Cytuj
kapsel Napisano 14 Marca 2020 Napisano 14 Marca 2020 Piękna praca. Jestem wręcz oczarowany i z śmiem twierdzić że jest to jedna z najładniejszych miniatur jakie widziałem. Mam nadzieję zobaczyć go na żywo na którymś z konkursów. Chylę czoła 1 Cytuj
filipsg Napisano 14 Marca 2020 Napisano 14 Marca 2020 Można zamykać forum, nic piękniejszego się już tu nie pojawi. Mistrzostwo świata. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi