xmald Napisano 12 Marca 2020 Share Napisano 12 Marca 2020 #zdążyłemnaBytom Do budowy użyłem: Taurus Models Camshaft and sparkplugs Gaspatch śruby rzymskie Steven Robson`s koła szprychowe Maski Krzysztof Tengli laserowo wycięty obrys śmigła by Michał Jakś Okucie śmigła Proper Plane Śmigło - samoróbka Pasy HGW 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 12 Marca 2020 Share Napisano 12 Marca 2020 Niesamowity, piękny, już lajkowałem na fejsie, ale naprawdę podziw i szacun dla umiejętności! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Model bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Świetny model, wykonanie wręcz doskonałe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLCe Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 (edytowane) Szkoda, że nie ma emotki z opadającą szczęką bo bym jej użył. Nigdy nie byłem miłośnikiem "płóciennych" samolotów ale twój model wygląda wprost epicko, pięknie i doskonale. Edytowane 13 Marca 2020 przez eLCe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 20 minut temu, eLCe napisał: Szkoda, że nie ma emotki z opadającą szczęką a jest i pasuje do opisania tego modelu idealnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pstryk Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Szczerze to chyba piękniejszego modelu nie widziałem, a widziałem wiele genialnie wykonanych. W dodatku jest to jeden z moich ulubionych samolotów. Nie wiem co jeszcze napisać bo po prostu brak słów na ten model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 REWELACJA. I tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Piękna praca. Jestem wręcz oczarowany i z śmiem twierdzić że jest to jedna z najładniejszych miniatur jakie widziałem. Mam nadzieję zobaczyć go na żywo na którymś z konkursów. Chylę czoła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Świetny skurczybyk! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Można zamykać forum, nic piękniejszego się już tu nie pojawi. Mistrzostwo świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi