Bengal Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Dobry, akcja zostaje w domku więc kleje, więc otwieram pudełko z Bradleyem zapewne nudne oklepane piaskowe kamo raczej prosto z pudła, może tylko jakieś bambetle 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Ooooooobeeeeecnyyyy!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecu_KP Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Tajest!Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Grabowski Posted March 21, 2020 Share Posted March 21, 2020 Melduję się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Model efektowny i prosty w budowie. Ruchome zawieszenie i fajny detal. Zbudujesz, psikniesz aero i za miesiąc galeria! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 Skoro jest publiczność to trzeba robić W dniu 22.03.2020 o 12:51, mandrivecs napisał: Zbudujesz, psikniesz aero i za miesiąc galeria! może szybciej hmm W dniu 22.03.2020 o 12:51, mandrivecs napisał: prosty w budowie. Ruchome zawieszenie Tak, na razie to klocki lego bym powiedział - bez żadnych problemów. Zawieszenie, super pomysł, jego prostota jest cudowna Na chwilę obecną nie za dużo ale coś już powoli się kreuje. Tak mi się nie chce tych kół i gąsek robić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 Jakby nie koła i gąsienice, to resztę byś z pudła w tydzień ogarnął 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryspacz Posted March 23, 2020 Share Posted March 23, 2020 49 minut temu, Bengal napisał: Tak mi się nie chce tych kół i gąsek robić Zrób go w trakcie przeprawy przez głęboką, błotnistą przeszkodę wodną - temat kół i gąsienic odpada Zasiadam i podziwiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 23, 2020 Author Share Posted March 23, 2020 (edited) 9 godzin temu, kryspacz napisał: Zrób go w trakcie przeprawy przez głęboką, błotnistą przeszkodę wodną - temat kół i gąsienic odpada Zasiadam i podziwiam Podziwiać to nie ma co za dużo ale pomysł z woda zacny drugi dobry to wrak Edited March 24, 2020 by Bengal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 mozna wiedziec jakimi farbami byly malowane peryskopy , oraz z zewnetrznej czy tez z wewnetrznej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 24 minuty temu, bulik58 napisał: mozna wiedziec jakimi farbami byly malowane peryskopy , oraz z zewnetrznej czy tez z wewnetrznej strony. Na peryskopy proponuję dokupić dedykowaną folię. Świetnie zmienia kolor w zależności od kąta padania światła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 56 minut temu, bulik58 napisał: mozna wiedziec jakimi farbami byly malowane peryskopy , oraz z zewnetrznej czy tez z wewnetrznej strony. clear red/blue od tamiyi, z obu stron 31 minut temu, mandrivecs napisał: Na peryskopy proponuję dokupić dedykowaną folię. Świetnie zmienia kolor w zależności od kąta padania światła. użyłem tej folii na abramsie - fajny efekt, ale na zdjęciach Bradleya peryskopy były czerwone/niebieskie więc po prostu je pomalowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 mandrivecs - dokupić dedykowaną folię... taka folie robi chyba AFV? Bengal - clear red/blue od tamiyi, z obu stron dzieki panowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 Ja użyłem tej : W dniu 2.07.2017 o 18:53, Dorotka napisał: Nabądź sobie folię do wizjerów i przestań marudzić. Wystarczy Ci na ten i 10 kolejnych Abramsów, za jakieś 15 zeta z przesyłką http://www.hobbyeasy.com/en/data/46216.html Jak wyszło możesz zerknąć w galerii mojego Abramsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Bengal - ... Nabądź sobie folię do wizjerów i przestań marudzić..... tak znam ta historie wiec zaraz po przeczytaniu sprawdzilem na hobbyeasy i.... Out of stock , i tak do chwili obecnej, szukalem gdzie indziej , bez skutku .Chetnie bym ja kupil , lecz .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 (edited) Leży i czeka: https://www.bnamodelworld.com/model-cars-motorcycles-detail-up-parts-t2m-tuner-model-manufactory-t2m-2006 Dziękuję Edited March 24, 2020 by Dorotka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 24, 2020 Author Share Posted March 24, 2020 Ja mam prawie pełen arkusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Bengal - Ja mam prawie pełen arkusz , jesli sie zastanawiasz co z znim zrobic to go chetnie przygarne za podana sume dzieki Dorotka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 27, 2020 Author Share Posted March 27, 2020 Cześć, potrzebuję się upewnić czy ATL-79 będą pasować do Menga ? Niby zaprojektowane do tamki czy academy , kształt taki sam ale czy może być różnica w wymiarach np ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 28, 2020 Author Share Posted March 28, 2020 siedzi nisko bo za dużo śrub w środku:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Zrób checkpointa z jakimiś wojakami! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 31, 2020 Author Share Posted March 31, 2020 (edited) W dniu 29.03.2020 o 12:39, mandrivecs napisał: Zrób checkpointa z jakimiś wojakami! jest to jakiś pomysł Mariusz, może wkońcu zrobię jakąś pierwsza dioramkę a w między czasie +- 175/177 ogniw i drucika później nie mamy plastiku * 3/4 na sucho więc krzywizny będą poprawione Edited March 31, 2020 by Bengal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Nie znam się, ale rozumiem, że to firule..? Jak się z nimi pracuje? I jak pasują do modelu Menga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted April 1, 2020 Author Share Posted April 1, 2020 45 minut temu, mandrivecs napisał: Nie znam się, ale rozumiem, że to firule..? Jak się z nimi pracuje? I jak pasują do modelu Menga? Tak friule ATL-79. Bardzo dobrze, jestem bardzo zadowolony, miałem obawy, że mogą nie pasować (jakieś milimetrowe różnice) ale jest ok, nawet pasują na koła napinającego z zestawu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryspacz Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Fajne bydlę Z ciekawości - długo się składa takie gąsienice? Te uchwyty na fartuchach powinny chyba nieco bardziej odstawać: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts